Bucuresti

Securitatea casei cu ajutorul produselor de la Comenzi.ro

Securitatea casei cu ajutorul produselor de la Comenzi.ro

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 saptamani si 6 ore
Vizualizari
107

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Siguranta familiei este printre cele mai importante aspecte pentru parinti. Deseori anumite cartiere din orasele mari, precum Bucuresti, intampina probleme cu privire la furturi si spargeri. Oricine se teme de acest moment in care pierderile materiale si sentimentul de nesiguranta si teama sunt majore si neplacute. Fiecare proprietar are si o solutie daca vrea ca membrii familiei sa fie mereu in siguranta si statul in casa sa fie fara griji. Camerele de supraveghere sau videointerfoanele disponibile la Comenzi.ro sunt solutia ideala pentru o viata mai linistita.

Cu un videointerfon siguranta casei creste

Lunar sunt investiti bani pe lucruri materiale precum haine si obiecte pentru casa. O investitie pentru siguranta familiei poate fi facuta o singura data si cu efecte pe termen lung. Pe comenzi.ro sunt disponibile videointerfoane care asigura vizibilitatea persoanelor care suna la usa. In acest mod locuitorii se asigura ca nu deschid unor necunoscuti si ca orice persoana care trece pe langa usa sau poarta este filmata, astfel incat orice problema apare, sa aiba un punct de pornire.

Un kit videointerfon poate fi achizitionat pentru patru familii, in cazul in care este o curte comuna cu poarta la intrare. In acest fel fiecare poate deschide poarta la persoanele pe care le asteapta si toata lumea are acces facil la aceasta. Unele camere de acest gen au si acces audio, iar camera permite vizualizarea si pe timpul noptii cu ajutorul camerei cu infrarosu.

Kit-ul IP Hikvision are un post de interfon pentru exterior, doua posturi de interior disponibile pentru doua familii, un switch de alimentare, o yala electromagnetica si sursa de alimentare a acesteia. Aparatul are incorporat cititor de tag-uri sau cartela de acces si poate fi conectat la alarma. Poarta poate fi deschisa si de pe un smartphone, deoarece permite conectarea cu acesta.

Sistem de supravegherecomplet

Pentru o supraveghere completa a casei este necesar un sistem complet de supraveghere, care sa fie pozitionat astfel incat sa permita vizualizarea tuturor spatiilor din curte si a cailor de acces. Pentru persoanele care vor sa aiba sub supraveghere in orice moment perimetrul casei, aceste camere sunt varianta de luat in calcul si sunt disponibile pe comenzi.ro.

Un sistem de supraveghere pentru exterior poate contine chiar si 8 camere sau mai putine, in functie de spatiu si necesitati. O astfel de investitie poate face ca in orice moment atat casa cat si membrii ei sa fie in siguranta. Camerele video permit conectarea de pe un smartphone chiar si de la munca sau din vacanta, astfel incat sa poti actiona in momentul potrivit in caz de o spargere.

Orice alegere de acest gen poate fi o achizitie salvatoare deoarece, la simpla vedere a camerelor, orice infractor se gandeste de doua ori sau poate chiar se razgandeste cu privire la spargere. In caz ca totusi se intampla un astfel de incident, dovada video face ca faptasul sa fie prins mai usor. Un sistem de supraveghere sau videointerfon, sunt metode de prevenire a unor situatii neprevazute si negative. Pe comenzi.ro se poate vizualiza toata gama de produse de acest gen si nu numai.

Contact:
031-0050198

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306