Bucuresti

Selecţiuni din programul teatral al lunii decembrie

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
450

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Selecţiuni din programul teatral al lunii decembrie
În săptămânile următoare sunteţi aşteptaţi la următoarele spectacole:

Palatul Naţional al Copiilor

“Maytreyi” – tulburătoare poveste de dragoste a lui Mircea Eliade, pusă în scenă de Chris Simion, te aşteaptă cu o distribuţie remarcabilă, pe 30 noiembrie la Palatul Naţional al Copiilor! Vino să îi aplauzi pe Maia Morgenstern, Ailyin Cadâr, Vlad Zamfirescu, Doru Ana şi Anca Sigartău într-un spectacol rafinat, învăluit de misterul lumii orientale şi străbătut de fiorii unei iubiri ce a fermecat generaţii întregi.
Un actor de geniu te aşteaptă la aniversarea sa pe 13 decembrie la Palatul Naţional al Copiilor! Vino să îl admiri pe maestrul Radu Beligan, alături de Maia Morgenstern, în “Leul deşertului”, spectacolul ce î-a reunit pentru prima oară pe cei doi în aceeaşi distribuţie. Alături de ei îi veţi revedea pe: Mircea Rusu, Lamia Beligan, Tania Popa, George Remeş şi Mircea Constantinescu

Pe 14 decembrie eşti invitat la o dubla sărbătoare: ziua de nastere a Maestrului Radu Beligan si 300 de reprezentatii cu piesa “Egoistul”! Vino la Palatul Naţional al Copiilor sa il aplauzi la ceas aniversar, intr-un spectacol de colecţie! In distributie: Radu Beligan, Adriana Trandafir, Damian Crasmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu si Silviu Biris.

Crezi sau nu crezi în destin? Vino pe 22 decembrie la comedia “Fă-mi loc” şi poate vei pleca cu o altă părere! Medeea Marinescu si Marius Manole te aşteaptă la Palatul Naţional al Copiilor la un spectacol invaluit de magia Craciunului, ce demonstrează că viaţa e plină de surprize!

Teatrul Naţional – Sala Mare

Pe 7 decembrie sunteţi invitaţi la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti la inegalabilul duel teatral "Caramitru - Mălaele, câte-n lună şi în stele"! Doi titani ai scenei româneşti vă aşteaptă la un spumos spectacol de improvizaţie, în care versurile şi schimburile iscusite de replici se împletesc cu acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin.