Bucuresti

Servicii de amenajare peisagera in Bucuresti

Detalii anunt

Telefon
0213772202
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 5 ani si 1 saptamana
Apartine de
Terra & Constructii Development
Vizualizari
725

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Servicii de amenajare peisagera in Bucuresti

T&C Development va sta la dispozitie cu specialisti atestati in domeniul de proiectare peisagera, care va pot intocmi proiecte pentru amenajari de parcuri, gradini, zone de promenade si losir, dotari sportive, terenuri fotbal, tenis, etc.

Pentru a pune in valoare o zona, este nevoie de o amenajre peisagera a spatiilor verzi, prin realizarea unor compozitii vegetale si minerale. Totodata este urmarita realizarea unei anumite ambiante in functie de functionalitarea spatiului amenajat.
Amenajarile peisagere fac legatura intre spatiul natural si cel construit. Prin acest proiect se poate pune in valoare o constructie sau un intreg ansamblu construit.

Prin proiectele de amenajare peisagistica se poate pune in valoare o cladire prin directionarea privitorului, prin filtrarea imaginilor, prin realizarea de jocuri de umbra si lumina, culoare si textura.
Pentru zonele de promenada si loisir - amenajarea peisagera poate oferi vizitatorului adevarate experiente vizuale si olfactive, putandu-i transmite sentimente placute si ajutandu-l sa scape de stresul cotidian printr-o adevarata terapie peisagistica.

Un parc, o gradina, un squar, sunt cateva domenii in care o amenajare peisagera poate produce o adevarata opera de arta. Compozitia vizuala este produsa prin plante, elemente naturale precum - cursuri de apa, forme de relief variate si elemente antropice de diferite culori si texturi. In cadrul amenajarii peisagere pot fi intrunite domenii precum - urbanism, arhitectura, arta plastica, constructii, etc.

T&C Development va poate ajuta sa realizati astfel de proiecte de amenajare peisagera pentru a da valoare spatiilor verzi. Un atfel de proiect de amenajare va poate face ca intreaga locuinta sa arate extraordinar, iar intoarcerea acasa sa fie o reala placere.

Un spatiu peisager poate deveni un punct de atractie pentru un oras, pentru un centru de cartier sau un complex comercial. Efectele pozitive pot fi resimtite prin imbunatatirea microclimatului, prin sporirea valorii estetice si economice a zonei.