Bucuresti

Serviciile Omnicredit sunt solutia problemelor tale financiare

Serviciile Omnicredit sunt solutia problemelor tale financiare

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 1 luna si 5 zile
Vizualizari
89

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Omnicredit a aparut in Romania ca fiind prima platforma fintech de micro finantare, ce are in spate o echipa de specialisti cu experienta de peste 15 ani in ceea ce priveste serviciile bancare. Aceasta vine in ajutorul micilor antreprenori, in special cu servicii de scontare, micro finantare sau de factoring, care sa le ofere tot suportul necesar in vederea punerii bazelor proiectelor lor inovatoare.

Astfel ca, se pozitioneaza pe piata ca fiind principalul punct de sprijin financiar pentru aceia dintre vor care va doriti solutii rapide de finantare, care sa le asigure necesarul financiar in asa fel incat sa nu se loveasca de limite in demararea proceselor lor creative care stau la baza unor noi business-uri.
Ai posibilitatea asadar de a alege serviciile Omnicredit in functie de nevoile pe care le manifesti la un moment dat!

Serviciul de factoring

Acesta este modul ideal prin care poti obtine bani lichizi in scurt timp pentru serviciile prestate, fara a mai fi nevoie sa astepti pana la termenul stabilit de o anumita institutie financiara. Serviciile de factoring fac posibila circularea continua a banilor, eliminand situatiile in care sume considerabile erau blocate pana la data scadentei care putea ajunge chiar si pana la 90 de zile.

Prin aceasta metoda va asigurati ca dezvoltarea afacerii nu va fi impiedicata de posibilitatea de a ramane fara lichiditati utilizabile in cont, dat fiind faptul ca dispuneti de primirea imediata a sumelor incasate pe facturile curente. De asemenea, nu vor mai exista situatii in care sa intarziati cu plata salariilor, taxelor sau a altor taxe financiare, dat fiind faptul ca dispuneti de avantajul de a primi in doar cateva ore de la momentul achitarii, pana la 100% din suma vizata. Tot mai multe industrii pot beneficia de aceasta metoda alternativa, dintre care cele de transporturi, din zona de retail, constructii sau micii producatori se bucura tot mai mult de toate acestea.

Serviciul de scontare

Aceasta optiune ofera tuturor microantreprenorilor din industria de transport, constructii, lucratorilor la stat, micilor producatori sau retaileri sa solicite in avans contravaloarea instrumentelor cu plata la termen, direct in aplicatie, fara eforturi suplimentare. Cu alte cuvinte, prin crearea unui cont in aplicatia Omnicredit, unde sa plasati o cerere de apartenenta la serviciul nostru de scontare, odata aprobata, puteti sa solicitati incasarea in avans a tuturor biletelor de ordin aflate in asteptare, fara a mai fi nevoiti sa gasiti solutii alternative pana la data scadenta de eliberare a acestora. Este asadar, o solutie extrem de eficienta de transformare a banilor blocati in cont in lichiditati disponibile, ajutandu-va astfel sa achizitionati in timp toate datoriile, taxele si salariile.

Micro finantare Omnicredit

Platforma noastra vine cu solutii si pentru aceia dintre voi care au nevoie de o suma suplimentara de bani in vederea dezvoltarii afacerii lor. Astfel ca, un micro-credit de la Omnicredit poate fi cea mai eficienta solutie atunci cand aveti nevoie de lichiditati, insa nu detineti nicio rezerva suplimentare, in nicio alta forma.

Fie ca aveti nevoie de asigurarea unor stocuri de marfa, fie ca doriti sa va extindeti afacerea sau dispuneti de alte nevoi financiare pe care nu le puteti acoperi, apeland la acest serviciu puteti primi suma solicitata in numai opt ore de la aprobarea cererii de finantare. Singura conditie necesara in vederea aprobarii creditului este sa puteti demonstra ca in ultimele trei luni dinainte de aplicare sa fi avut activitate economica. Odata acceptata solicitarea, va veti putea bucura de sume de pana la 250.00 de lei, pentru care aveti disponibil ca timp de restituire un interval de pana la un an de zile, sub forma de rate lunare fixe sau personalizate.