Bucuresti

Sfaturi de la specialistii Arta Mobilei pentru alegerea mobilierului de dormitor

Sfaturi de la specialistii Arta Mobilei pentru alegerea mobilierului de dormitor

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1071

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Indiferent de camera in care este amplasata, mobila este cea care confera spatiului un plus de utilitate, personalitate si confort. In special atunci cand vine vorba de alegerea mobilei pentru dormitor, este nevoie de atentie sporita, intrucat camera de relaxare, in care ne refugiem dupa o zi extenuanta, este deosebit de importanta.

Cateva sfaturi pentru alegerea mobilierului de dormitor ne sunt oferite de catre reprezentantii Arta Mobilei, un brand cu renume pe piata producatorilor de articole de mobilier. Primul element ce trebuie avut in vedere atunci cand se alege mobila pentru dormitor este stilul care va defini respectiva camera. Proprietarii de locuinte se pot hotari asupra unui stil clasic, contemporan, modern sau minimalist, insa trebuie sa aiba de fiecare data in vedere faptul ca spatiul dormitorului trebuie obligatoriu sa fie unul destinat odihnei si relaxarii.

Spatiul dormitorului nu trebuie nicidecum incarcat, dupa cum arata specialistii de la Arta Mobilei. In mod ideal, orice proprietar ar trebui sa se limiteze la un numar relativ limitat de piese atunci cand alege mobila pentru dormitor, pastrandu-le doar pe cele intr-adevar functionale. O atentie sporita trebuie acordata celei mai importante piese de mobilier din cadrul dormitorului, si anume patul. Acesta este piesa centrala, insa asta nu inseamna ca patul trebuie sa ocupe neaparat majoritatea spatiului. Alegerea patului trebuie facuta in asa fel incat spatiul sa fie optimizat.

Urmatorul element al mobilei de dormitor in alegerea caruia este necesar un plus de atentie este reprezentat de dulapuri si toate celelalte piese destinate depozitarii. In cazul in care spatiul restrans nu permite instalarea unui dulap de dimensiuni mari de-a lungul unui perete intreg, proprietarii pot opta pentru comode mai joase, cu sertare suficiente pentru lenjerie, haine si toate celelalte. Pe de alta parte, daca spatiul este suficient, se poate opta pentru un dulap inalt si ingust, dispus pe un intreg perete. Un astfel de dulap, pe langa faptul ca este foarte practic, nu va incomoda in niciun fel din punct de vedere vizual.

Oferta bogata de piese si seturi de mobilier de la Arta Mobilei


Urmand recomandarile anterioare, primite de la profesionisti, cei care vor sa aiba parte de interioare, cat mai eficient mobilate si compartimentate, mai primesc un ajutor: site-ul www.arta-mobilei.ro, din cadrul caruia pot selecta solutia cea mai potrivita pentru a mobila dormitorul. Portofoliul vast de produse de mobilier poate fi vizualizat de orice doritor, existand de asemenea posibilitatea de a comanda sau chiar de a beneficia de consultanta specializata cu privire la alegerea celor mai potrivite solutii.

In cadrul ofertei Arta Mobilei sunt prezentate seturi de mobilier destinate dormitorului, livingului, camerei copiilor, bucatariei sau oricarui alt spatiu dintr-o locuinta, un birou sau o institutie. In plus, pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor consumatorilor, specialistii de la Arta Mobilei pot realiza si proiecte personalizate, conforme cu preferintele doritorilor. Cei care vor sa intre in posesia celor mai moderne, elegante, rafinate si practice piese de mobilier, de la mobila pentru dormitor si pana la oricare alte piese destinate diverselor camere, pot apela oricand la reprezentantii


Arta Mobilei
Adresa fabrica: Colentina, Sos Andronache, Nr 173, Bucuresti, Sector 2, Zona Carrefour Colentina
Telefon: 0769 97786 (consiliere); 0725473105 (proiectare 3D)
Email: office[at]artamobilei.ro
Website: arta-mobilei.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306