Bucuresti

Sfaturi de organizare a petrecerilor de botez - tradiţie şi creativitate

Sfaturi de organizare a petrecerilor de botez - tradiţie şi creativitate

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 luni si 1 zi
Vizualizari
720

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ca o definiţie culturală avem tradiţiile care ne dictează ce soi de companie să avem în anumite momente cheie. Când vine vorba de un botez lucrurile nu se pot rezuma la un moment anume. Asta pentru că din complexitatea acestui eveniment se are în vedere, printre altele, şi un test al originalităţii şi implicit al creativităţii.

Domeniul de ursitoare botez este cel mai adesea ales doar că nu şi singurul şi nu în varianta simplistă. Petrecerea de botez marchează nevoia de a trece în rândul religiei cu dogme şi legi nescrise. O întreagă pregătire pentru ceea ce are să devină un ghid al copilului în viaţă sa spirituală. După un astfel de moment se pretinde clar şi o petrecere pe măsură, aşa că ursitoarele sunt fără doar şi poate invitate, uneori chiar şi gazde, personaje de primӑ mânӑ.

Ursitoare şi povestea lor


Din aceeaşi tradiţie şi istorie străveche am triat ceea ce lumea modernă încă ne permite a încadra într-o lista de trenduri. Am uitat de descântătoare şi preferăm mai degrabă ursitoarele, cele care vin cu un aer boem. Din perspectiva serviciilor oferite ursitoarele sunt actriţe, profesioniste, cele care recită în adevăratul sens şi la un înalt standard de expresivitate. Au texte predefinite şi personalizate, cântӑ, întreţin atmosfera şi crează un spectacol deosebit.

Din perspectiva emoţionantă a ceea ce ursitoarele oferă acestea sunt personaje ca din poveşti, cu farmec din basme, cu talent înnăscut. Sunt expresia unor urări ce vin din partea tuturor celor prezenţi în cadrul petrecerii de botez, dar mai ales expresia urărilor părinţilor. Ursitoarele potrivesc cel mai bine în cuvinte ceea ce emoţia părinţilor nu ar putea surprinde şi exprima.

Într-un mix de aspecte ce definesc serviciul animatorilor de genul ursitoarelor nu se poate să nu regăsim ceea ce ţine de spectacol, show, divertisment. E ca şi când petrecerea de botez i se închină celui mic în cele mai mici detalii, alegerea de a distra atât pe cei mici cât şi pe cei mari. Ne simţim din nou copii, ne simţim din nou într-o lume a inocenţei şi ne bucurăm real cu suflet de copil, la rândul nostru; este cert că alegerea unui astfel de plan pentru petrecerea de botez ţine de preferinţa adulţilor, încântarea celor care în numele noului născut sunt dispuşi la adaptare, de caz, de stil, de tematică a petrecerii.

Ursitoarele în stil modern


Între vechi şi nou, între tradiţie şi modern, ursitoarele în zilele noastre sunt profesioniste. Se pune mare preţ pe contribuţia în cadrul evenimentului cu pricina. Într-o formulă avantajoasă pentru părinţii organizatori se oferă servicii complete; de la cadouri, ursitoare care cântӑ textele personalizate şi până la prezenţa unui fotograf, animatori de orice fel, s-a format o întreagă industrie de acest gen. Am creat o tradiţie nouӑ, adaptată, din vremurile păgâne, am dat strălucire unui moment ce părea lipsit de importanţă. Trendul alegerii unor ursitoare la botez înseamnă şi maniera prin care preţuim tradiţiile, legăturile culturale, o variantӑ de distracţie care să includă atenţia deosebită şi sporită oferită copilului, personajului principal din povestea botezului.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306