Bucuresti

Sfaturi pentru o piele frumoasă a mâinilor

Sfaturi pentru o piele frumoasă a mâinilor

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
3995

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Am pregătit pentru dumneavoastră 10 sfaturi despre cum să vă îngrijiți corect mâinile acasă pentru a le păstra frumusețea și tinerețea

Nevoia de a fi frumoasă ne însoțește mereu. Ne place să fim înconjurați de lucruri frumoase, încercăm să purtăm haine frumoase și să arătăm bine. Așa suntem făcuți! Și această căutare a frumuseții necesită multă investiție și efort de la noi. Acest lucru este valabil mai ales pentru fața noastră. Creme, măști, seruri, emulsii, esențe - aceasta nu este o listă completă de produse pe care le folosim pentru a ne îngriji fața. Dar nu numai o fața are nevoie de îngrijire? Mâinile frumoase sunt, de asemenea, o parte esențială a atractivității unei femei și au nevoie de atenție la fel de mult. La urma urmei, dacă nu ai grijă de mâini, aceștia îți pot trăda mai târziu vârsta.

Am pregătit pentru dumneavoastră 10 sfaturi despre cum să vă îngrijiți corect mâinile acasă pentru a le păstra frumusețea și tinerețea.

  • Hidratare

Poate că nu ne vom obosi niciodată să repetăm cât de importantă este utilizarea regulată a cremei pentru îngrijirea mâinilor și a unghiilor. Pe piață găsim multe branduri potrivite, ca de exemplu Eveline. Obișnuiește-te să folosești cremă de mâini de cel puțin două ori pe zi, dar îți recomandăm să folosești crema după fiecare spălare a mâinilor și de mai multe ori în timpul zilei. Pentru îngrijirea mâinilor în timpul zilei (în birou, în mașină sau chiar în deplasare), puteți opta pentru o textură mai ușoară, cum ar fi o loțiune sau gel. Sunt absorbite rapid fără a lăsa urme pe haine și obiecte, în timp ce hidratează pielea.

  • Îngrijire suplimentară

Îngrijirea suplimentară a mâinilor la include utilizarea băilor și măștilor. Băile pentru mâini cu uleiuri încălzite hrănesc și înmoaie perfect pielea mâinilor și hidratează intens placa unghiilor. Puteți face măști pentru îngrijirea mâinilor sau puteți folosi o cremă cu o compoziție intensă și o textură bogată.

  • Nu uitați de cuticule

Frumusețea mâinilor și a unghiilor poate fi ușor deteriorată de cuticulele uscate și crescute. Prin urmare, la primul semn de uscăciune, ar trebui să recurgeți la uleiul pentru cuticule.

  • Exfoliere

Un alt produs foarte important pentru îngrijirea mâinilor este un exfoliant. Nu numai că va ajuta să scăpați de celulele moarte și să reînnoiți pielea, dar datorită exfolierii, pielea se înmoaie intens, se încep procesele de regenerare și crema de mâini funcționează mai eficient.

  • Folosiți săpunul potrivit

Folosim săpun de mâini destul de des pe tot parcursul zilei. De regulă, săpunul creează un mediu alcalin destul de agresiv, care usucă pielea, astfel încât spălarea frecventă a mâinilor poate duce la o senzație vizibilă de uscăciune și de strângere a pielii. De aceea alegeți un produs cu o formulă prietenoasă pentru pielea mâinilor.

  • Puterea manichiurii

O manichiură corectă și regulată este la fel de importantă în sistemul de îngrijire a mâinilor. Această procedură vă va ajuta să vă protejați unghiile și pielea și să vă mențineți mâinile în ordine.

Urmează sfaturile de mai sus și vei avea mereu pielea mâinilor frumoasă, catifelată și desigur, cu un aspect îngrijit.