Bucuresti

Sfaturi pentru un botez reușit

Sfaturi pentru un botez reușit

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
111

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Petrecerea de botez este primul eveniment din viața bebelușului tău. Însă organizarea unui eveniment special poate fi stresantă și obositoare pentru noii părinți. Planificarea și organizarea până în cele mai mici detalii îți vor garanta succesul unei seri de neuitat. Chiar dacă bebelușul nu va putea participa activ la această petrecere, amintirile imortalizate îi vor aduce cu siguranță zâmbete pe buze peste ani.

Echipa Metropolitan Club & Events îți sare în ajutor și-ți spune tot ce trebuie să știi să pregătești pentru petrecerea de botez a bebelușului tău eveniment memorabil!

Planifică din timp petrecerea de botez

Chiar dacă nu e un eveniment ce poate fi planificat cu foarte mult timp înainte, e bine să te orientezi din timp în ceea ce privește alegerea unui restaurant sau salon de evenimente și alte aspecte ce țin de petrecere. În plus, lista de invitați te va ajuta să îți alegi locul potrivit pentru o petrecere de botez.

Factorii de care trebuie să ții cont în primul rând sunt numărul aproximativ invitaților, preferințele lor alimentare, cât și tematica botezului. Vara majoritatea restaurantelor și sălilor de evenimente sunt rezervate nunților. Ca să nu ai parte de surprize, recomandăm să îți faci din timp o listă cu locațiile ideale pentru botezul celui mic. Bazează-te pe recomandările prietenilor sau ale rudelor, mai degrabă decât pe ce vezi în online. Trebuie să ai în vedere ca locația să aibă la dispoziție spațiu destul pentru ca toți copii care vor fi prezenți. Copiii au foarte multă energie, iar dacă nu au loc îndeajuns să se desfășoare, se vor plictisi și vor deveni agitați.

Sfat: Ideal ar fi ca locație pe care o alegi pentru petrecerea de botez să vă la dispoziție un loc mai retras - poate chiar o cameră separată - în care să poți alăpta sau schimba scutecul bebelușului.

Tematica, decorațiunile și invitațiile de botez

Tematicile de botez sunt atât de variate încât probabil că entuziasmul se va combina cu dificultatea de a lua o decizie atunci când va fi momentul. În ceea ce privește decorațiunile, Metropolitan Club&Events vă recomandă baloanele din folie pentru că arată mult mai bine și vor rezista mai mult. Vei găsi baloane în formă de simboluri (biberoane, căruțuri, bebeluși, mesaje etc), litere și cifre care se vor potrivi perfect botezului.

Sfat: nu uita să decorezi intrarea localului, pentru că prima impresie contează.

Iar după ce data botezului și salonul de evenimente sunt rezervate, iar tematica este stabilită, a venit timpul să te gândești la invitații. Invitația de botez este încă un mijloc prin care îți poți aduce contribuția creativă în organizarea petrecerii. Ai grijă, totuși, ca după ce ai creat texte frumoasă și un design creativ, să trimiți invitațiile cu cel puțin o lună înainte de data botezului.

Meniul de botez

În cazul unui meniu de botez, opțiunile sunt multe, iar soluții optime se vor găsi pentru fiecare situație în parte. Înainte să te pregătești cu privire la felurile de mâncare clasice: aperitiv, pește, friptură, gândește-te dacă preferi varianta informală a bufetului suedez sau cea mai protocolară a sitting ului și desigur, candybar - Copiii vor fi cei mai încântați de cupcake-urile frumos decorate, de macarons și bezele. Îți recomandăm să ai în vedere și meniurile personalizate, mai ales dacă nu ești genul care să urmeze tradițiile îndeaproape.

Sfat: Asigură-te că poți oferi un meniu special pentru copii, ținând cont că cei mai mulți dintre ei nu pot mânca unul complet sau felurile de mâncare pur și simplu nu sunt pe gustul lor.

Nu uita de animatori și ursitoare

Ursitoarele și animatorii (dacă la petrecerea ta de botez sunt cel puțin 8 copii - de la 3-4 ani în sus - este recomandat să aduci un animator) sunt 2 opțiuni importante pentru a-i ține pe cei mici ocupați, dar și pentru a completa atmosfera tematicii alese. Dacă ai ales ideea de prinți și prințese, imaginează-ți cât de bine s-ar potrivi câteva ursitoare îmbrăcate în zâne bune.

Sfat: Pentru a te asigura că petrecerea se va desfășura fără vreun eveniment neplăcut, verifică dacă ursitoarele și animatorii aleși au primit comentarii negative în legătură cu seriozitatea, prestația sau alte aspecte importante.

Acestea ar fi unele dintre cele mai importante sfaturi de care trebuie să ții cont în organizarea unei petreceri de botez. Iar acum să le știi, te poți concentra pe alegerea nașilor, a bisericii, a lumânărilor de botez și a altor detalii care vor face din evenimentul tău un moment la care copilul tău se va uita cu bucurie în poze. Dacă ai nevoie de și de alte sfaturi în legătură cu organizarea de evenimente, nu ezita să ne contactezi!