Bucuresti

Shakespeare School deschide inscrierile la Scoala de Vara

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 1 an si 3 zile
Vizualizari
536

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In lunile iulie si august, Shakespeare School se transforma intr-o destinatie inedita de vacanta pentru sute de copii si tineri din Bucuresti. Prin oferta early booking, pentru fiecare loc rezervat la cursurile Scolii de Vara, pana pe 30 aprilie, Shakespeare School ofera copiilor intre 4 si 14 ani suportul de curs gratuit.

Parintii care isi doresc sa le ofere celor mici o experienta de vacanta distractiva, relaxanta, prin care sa pastreze legatura cu limba engleza, pot rezerva, incepand de astazi, un loc la unul dintre cursurile de vara Shakespeare School. Scoala de Vara in limba engleza este deschisa si pentru tinerii care doresc sa isi dezvolte cunostintele generale de engleza dar si sa se pregateasca pentru obtinerea unui certificat recunoscut international (Cambridge sau IELTS).

Create dupa o metoda de predare testata si cu rezultate excelente, cursurile Scolii de Vara Shakespeare School le ofera copiilor activitati interactive si amuzante, cu acces la resurse tehnologice de ultima ora, prin care orele de engleza devin o experienta placuta. Profesori tineri si foarte bine pregatiti ii ajuta pe copii sa isi imbogateasca vocabularul, sa isi exerseze abilitatile de conversatie si sa isi fixeze notiunile de gramatica a limbii engleze studiate in timpul anului.

Liceenii se pot pregati cu succes pentru sustinerea examenelor Cambridge FCE, CAE sau a examenului IELTS, prin cursurile intensive de vara. Profesorii Shakespeare School au structurat orele in asa fel incat, la finalul cursului, tinerii sa isi imbunatateasca abilitatile de vorbire, scriere sau ascultare si sa isi perfectioneze gramatica si vocabularul asimiland rapid, chiar din sala de clasa, bucurandu-se in acelasi timp de vacanta.

De asemenea, la Clubul de conversatie, English Over a Cup of Ice Tea profesorul britanic Chris Smeeton ii ajuta pe copii si tineri sa capete fluenta in exprimare, sa-si perfectioneze accentul si sa scape de teama de a se exprima liber in limba engleza.

Iata ce spun parintii cursantilor nostri despre beneficiile metodei Shakespeare School:
”Ne bucuram ca v-am descoperit! O scoala cu profesori obiectivi si creativi, unde limba engleza se invata intr-un mod placut, dinamic, interactiv, asa cum ar trebui invatata orice limba straina. Fiul meu este foarte fericit si nerabdator sa mearga la cursurile de engleza predate in cadrul scolii dvs, iar eu am cea mai mare satisfactie cand vine si imi povesteste cu entuziasm de tot ce se petrece la cursuri si mai ales cand observ progresele realizate." spune Livia T. mama lui Andrei, 8 ani.

Cursurile Scolii de Vara Shakespeare School se desfasoara in lunile iulie si august 2015, in programe de cate doua saptamani pentru grupele de varsta 4 – 14 ani si cate 3 saptamani pentru adolescentii si tinerii care isi propun sa aprofundeze materia si subiectele examenelor internationale de limba engleza.

Oricine doreste sa descopere metoda Shakespeare School se poate inscrie la o lectie demonstrativa GRATUITA, la adresa de e-mail info@shakespeare-school.ro. Mai multe informatii despre cursuri, structura si perioada de desfasurare a acestora sunt disponibile pe site-ul shakespeare-school.ro.