Bucuresti

Sharing Experience

Sharing Experience

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 9 ani si 9 luni
Vizualizari
894

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 13 octombrie 2013 - Duminica 20 octombrie 2013

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

SHARING EXPERIENCE
În perioada 13 - 20 octombrie Cartierul de Dans vă invită să luați parte la
SHARING EXPERIENCE.

Pe parcursul unei săptămâni intensive, profesionişti și spectatori vor avea ocazia să participe la ateliere, să urmăreasă spectacole, să vadă filme de dans, să ia parte la discuții și să experimenteze vibrația din spatele scenei.

Sharing Experience încearcă să fie un forum pentru revizuirea noilor modalități de a cultiva publicul, de a consolida relațiile cu comunitatea, de a dezvolta modele eficiente de organizare, precum și de a alinia arta autohtonă la schimbările externe.

Cine? Ce? Când?
• Poate participa orice dansator profesionist interesat să‐și dezvolte aptitudinile și să‐și extindă maniera de antrenament în tehnici diverse de dans contemporan.
• Evenimentele se adresează şi celor care au o pregătire medie în dans, dar şi celor ce‐și doresc să încerce să danseze fără o pregătire prealabilă.
• Zilnic: dimineața pentru profesioniși și seara pentru amatori.

Unde?
Locația: Centrul Național al Dansului - București (bldv. Mărășești, nr. 80-82)

Cât?
Accesul la ateliere este gratuit pentru profesioniști, iar pentru amatori este 20 ron/eveniment.
Intrarea este liberă la proiecții și ADN - Discuții despre corp.

Evenimentele fac parte din programul Cartierului de Dans - Sharing Experience , un proiect finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și sprijinit de Centrul Național al Dansului – București.

CARTIERUL DE DANS este un program curatorial non-profit, inițat de Asociația Secția de Coregrafie, pentru a sprijini și promova arta coregrafică.
Programul este conceput ca un sistem dinamic, dedicat creației și distribuirii dansului contemporan, prin intermediul proiectelor și programelor publice ce inspiră comunitatea să privească dansul dintr-o altă perspectivă.
Prin această abordare, CARTIERUL DE DANS se poziționează ca un mediator activ, ce facilitează o fuziune între artiști și public, în intenția de a dezvolta o platformă de producție, prezentare și contextualizare a dansului în artele contemporane.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta