Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Si din 10 n-a mai ramas niciunul

Si din 10 n-a mai ramas niciunul

Detalii spectacol

Telefon
0725657783
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Apartine de
Teatrul Avangardia
Vizualizari
368

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 5 februarie 202216:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Și din 10 n-a mai rămas niciunul

10 persoane izolate pe Insula Soldatului. Victime sau criminali? Un mister de rezolvat pentru spectatorii piesei ”Si din 10 n-a mai ramas niciunul”, o noua versiune actualizata a celei mai faimoase povesti imaginate de Agatha Christie.

Autoarea dezvaluie duplicitatea moralei victoriene și ne arata, prin intermediul unui rafinat simț al umorului și al unui macabru scenariu criminal, defectele ascunse ale fiecărui personaj. Iar spectatorii nu vor înceta să se întrebe cine ar putea fi ucigașul. Traieste in direct fiorii si emotiile pe care numai intriga celei mai celebre povesti de mistere din toate timpurile poate sa ti le dea!

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro