Bucuresti

Sidora

Sidora

Detalii decoratiune

Adresa
Bucuresti, Splaiul Independentei, nr. 319
Telefon
0213190896, 0726234156
Fax
0213190896
Web
http://www.sidora.ro
Categorie
Firme decoratiuni
Modificat
acum 2 saptamani si 3 zile
Vizualizari
2139

Voteaza & Distribuie

Prezentare decoratiune

Sidora Metal Bucuresti

Sidora Metal executa debitari cu jet de apa de ornamente din piatra naturala si compozita, decoratiuni din faianta, gresie, granit, inox, plastic, cauciuc si sticla. Sunt folosite tehnologii de ultima generatie ce permit debitarea marmurei si a granitului pana la 200 mm grosime cu o precizie de sub 0.1mm pe contur.

Intarsiile in podea sau pereti pot fi facute pentru locuinte rezidentiale sau birouri si magazine. Ele pot fi modele centrale, borduri, minimedalioane la dimensiunile si culorile agreate de client. Ele cuprind si debitarea pe contur a medalioanelor din stereotomie. Pot fi executate atat cu materialul clientului cat si cu materialul ales din stoc.
Intarsiile pot fi alese de tip clasic si sobru sau in stil modern si atipice. Metoda de realizare a ornamentelor este de tip intarsie ce reprezinta un fel de puzzle realizat din marmura la scara foarte mare Pot fi folosite si intarsii din materiale nobile cum ar fi onixul precum si alte materiale de décor cum ar fi alama, cupru, inox sau sticla.

Filtre decoratiune

Decoratiuni: Decoratiuni exterioare