Bucuresti

Siguranta calitatii garantata de certificarea ISO

Siguranta calitatii garantata de certificarea ISO

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
653

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O intrebare simpla genereaza de fiecare data un raspuns simplu. Astfel sta situatia si cu intrebarea “De ce te afli in afaceri?” – raspunsul este in acest caz, aproape de fiecare data: “Pentru a face bani”.

Scopul in acest caz nu scuza mijloacele. In momentul in care ai pornit o afacere, te bazezi pe livrarea unui produs sau serviciu. Trebuie astfel sa oferi pietei ceea ce isi doreste, mai exact produse si servicii pentru care cererea este ridicata. Conditiile de concurenta acerba mai impun insa o necesitate: satisfactia la un nivel superior al cererii prin calitatea produselor si serviciilor oferite.

Clientii cauta produse superioare din punct de vedere calitativ, iar obtinerea certificarii calitatii pentru orice organizatie devine astfel o misiune obligatorie. Un certificat ISO de la IQC Romania ajuta foarte mult in acest sens, prezentand si o serie de avantaje pe care le enumeram in continuare.

Orice business, in momentul intrarii pe o piata, detine o cota parte din aceasta. Pastrarea pozitiei si a cotei de piata se impune pentru ca afacerea sa se mentina pe linia de plutire, iar expansiunea necesita chiar extinderea catre noi nise. Certificarea ISO nu face altceva decat sa sustina aceste lucruri.

Printr-un certificat ISO se ajunge de asemenea la consolidarea si imbunatatirea imaginii de brand. Concurenta acerba impune recunoasterea brandului din randul tuturor ofertantilor, pentru ca un client sa asocieze de fiecare data calitatea cu imaginea organizatiei. Exista de asemenea avantaje pe partea de relationare: certificarea ISO creste increderea partenerilor de afaceri. Clientii ajung astfel sa se simta in siguranta beneficiind de produsele si serviciile oferite, iar furnizorii sau alte terte persoane au garantata respectarea conditiilor contractuale de fiecare data.

Un certificat ISO reprezinta o recunoastere internationala a incadrarii in standardele calitative impuse in ceea ce priveste managementul, organizarea, performanta si orientarea constanta catre satisfactia la nivel superior a tuturor cerintelor. Se creeaza astfel un cadru pentru ca procesele interne sa fie imbunatatite constant, performantele produselor si serviciilor oferite clientilor sa respecte si sa depaseasca chiar asteptarile, iar modificarile la nivelul conditiilor pietei nu vor mai lua prin surprindere organizatia.

Conformitatea cu cerintele pietei in materie de standarde de calitate este o conditie pentru a putea rezista in afaceri. Astfel pentru orice organizatie care se respecta este de dorit un certificat ISO de la IQC Romania, care sa ateste orientarea catre satisfacerea nevoilor clientilor, ceea ce va duce in cele din urma la indeplinirea scopului final: obtinerea de profit.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306