Bucuresti

Siropuri naturale pentru afecțiuni pulmonare!

Siropuri naturale pentru afecțiuni pulmonare!

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
90

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sezonul rece se apropie încet, încet! Dacă sunteți o persoană sensibilă la frig și vreme ploioasă și dacă răciți repede, vă recomandăm să studiați încă de acum oferta de siropuri complet naturale pe care magazinul online sanavita.ro a pregătit-o pentru dumneavoastră! Este vorba despre o gamă foarte variată de produse complet naturale care pot fi consumate inclusiv de către copii atunci când sunt răciți!

Sirop de muguri de pin cu miere de albine și propolis

Este un preparat natural care conține tinctură de propolis, sirop de muguri de pin și miere de albine. Acest preparat susține buna funcționare a aparatului respirator, are efecte antiinflamatorii și antiseptice și chiar reușește să fluidifice secrețiile bronșice. Poate fi administrat la persoanele care suferă de bronșită precum și în alte afecțiuni ale căilor respiratorii superioare. La toate acestea putem adăuga rolul sau imunostimulator, precum și un foarte bun rol antiseptic al căilor urinare.

Sirop de pătlagină cu miere

Este un sirop care are un efect foarte bun expectorant și este și emolient. Este foarte recomandat pentru persoanele care tușesc, care sunt răcite sau suferă de bronșită cronică. Calmează, de asemenea, cu succes mucoasele inflamate. Principalele sale efecte sunt calmarea astmului, a laringitei, faringitei precum și a altor reacții alergice care afectează procesul respirației.

Sirop de tuse cu miere

Acest preparat este foarte indicat pentru tratarea stărilor gripale, poate fi folosit cu succes ca adjuvant în bronșita acută și cronică, poate fi folosit de către persoanele care suferă, de asemenea, de traheită acută și cronică, de astm bronșic, sau de tuse uscată sau umedă. Foarte util pentru proprietățile lui decongestionante și expectorante asupra căilor respiratorii. Favorizează în mod eficient expectorația, are efecte de calmare și protector al mucoaselor. Extractele de trei frați pătați și fenicol ajută mult la ameliorarea sindroamelor alergice respiratorii și la ameliorarea expectorațiilor. Conține extract de pătlagină, podbal, fenicol, trei frați pătați și sovarf.

Sirop protusin cu miere de albine și propolis

Acest preparat naturist este indicat pentru calmarea tuselor, în tratamentul laringitei sau ca adjuvant în bronșita acută și cronică, în astmul bronșic, traheita acută și cronică, de asemenea. Siropul conține propolis, miere de albine, pătlagină, podbal, fenicol, trei frați pătați, cimbru și sovarv. Deoarece conține pătlagină, preparatul are un foarte bun efect calmant și protector asupra mucoaselor. Extractele de trei frați pătați și fenicol fluidifică secrețiile bronșice, favorizează expectorația. Extractele de cimbru și sovarv au efect dezinfectant asupra căilor respiratorii. Tinctura de propolis dezinfectează în mod eficient căile respiratorii superioare și este și un foarte bun cicatrizant al leziunilor cavității bucale.

În afară de aceste exemple de siropuri naturiste, în oferta magazinului online sanavita.ro mai puteți descoperi și remedii naturiste pentru afecțiuni cardio-vasculare, pentru afecțiuni digestive, pentru afecțiuni osoase și ale articulațiilor, afecțiuni ale sistemului imunitar, afecțiuni ale SNC, cosmetice bio, ceaiuri, pulberi diverse, vitamine, superalimente BIO, creme și geluri, miere și produse apicole, etc.

Dacă nu ați acordat până acum o importanță deosebită remediilor naturiste, este bine să rețineți cele mai importante avantaje ale lor: sunt foarte ușor de procurat, nu sunt scumpe și nu prezintă reacții adverse în comparație cu produsele farmaceutice clasice. Întotdeauna când doriți să începeți un tratament naturist nou este foarte recomandat să discutați cu medicul dumneavoastră curant despre acest lucru. Dacă urmați deja un tratament medicamentos clasic efectele se pot suprapune și nu este recomandat!

Vă dorim remedii naturiste cât mai eficiente pentru problemele dumneavoastră de sănătate!

Sursa foto: pexels.com