Bucuresti

Sisteme de incalzire eficiente cu clasa energetica A++ pentru casa ta

Sisteme de incalzire eficiente cu clasa energetica A++ pentru casa ta

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
580

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Sisteme de incalzire eficiente cu clasa energetica A++ pentru casa ta
Când ne gândim la propria locuință, vrem ca aceasta să ne asigure 2 lucruri: siguranță și confort. Unul din factorii care asigură confortul este temperatura mediului ambiant, și mai exact volumul de aer care trebuie încălzit în timpul iernii sau răcit pe perioada verii.

Necesarul de căldură al unui imobil variază în funcție de amplasament și de felul in care acesta este construit. Soluția clasică de încălzire cu radiatoare și centrală termică poate fi atractivă la început datorită investiției scăzute, însă costisitoare în timp datorita costurilor de întreținere ridicate.

Datorită experienței acumulate în cei peste 20 de ani de activitate în domeniul instalațiilor termice, echipa Home Energy vă propune o alternativă ecologică, eficientă și durabilă, și anume pompele de căldură aer-apă produse in Germania de compania ROTEX din grupul DAIKIN.

Ele produc incalzire/racire si apa calda tot timpul anului. Se montează ușor si nu ocupă mult spațiu Predispunerea pentru cuplarea cu panouri solare nu este optionala ci este o dotare standard. Astfel, pe langa producerea de apă caldă gratuita, iarna sistemul face aport la instalația de încălzire intr-un mod automat,tot ca si dotare standard. Energia captată de la soare este gratuită, economia resimțindu-se în buzunarul dumneavoastră.

Pompa de căldură utilizează o tehnologie diferită față de centrala pe gaz. Folosindu-se doar de electricitate și de un circuit cu freon (cu condensator și compresor), ea extrage căldura din aerul exterior si o introduce în locuință prin intermediul unei instalații de încălzire in pardosea, tavan sau pereți. Pe langa eficienta energetica ridicata, avantajul fata de alte sisteme de instalații este că în perioada caldă,ea poat raci locuința intr-un mod static, fara curenti de aer si deci, mult mai sanatos, fara a mai avea nevoie de clasicele aparate de aer conditionat. Utilizând pompele de căldură aer-apă de la Rotex confortul este asigurat, indiferent de anotimp.

Acest sistem, datorita simplitatii solutiei si eficientei ridicate care functioneaza chiar si la temperaturi exterioare de -25 de grade, prezinta avantaje inclusiv fata de clasicele pompe de caldura apa-apa, care au nevoie de foraje si la care instalatia geotermala reprezinta o investitie initiala mare care se recupereaza greu in timp.
În condițiile în care alternativa încălzirii cu gaz este din ce in ce mai dezavantajoasa, atat datorita costurilor mari de instalare, a performantelor limitate ale sistemului si nu in ultimul rand, al pretului gazului în continuă creștere, noi credem ca cea mai optima solutie pentru viitor este utilizarea soluțiilor de încălzire cu pompe de caldura.

Ele va pot reduce costurile lunare,cu posibilitatea de a deveni independent energetic, fiind necesar doar să regândiți felul în care vreți să vă încălziți locuința,instaland altceva decât varianta “tradițională”.

Dacă am reușit să vă convingem sau dacă doriți mai multe informații, nu ezitați să ne contactați: Home Energy - 0720440220