Bucuresti

Smart TV LED TOSHIBA 32L4333DG 81cm Full HD black

Detalii

Telefon
0731444999
Pret
1.199 LEI
Categorie
Anunturi Televizoare
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Apartine de
ITGalaxy
Vizualizari
1732

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Capabilitatile Smart TV au devenit mai inteligente cu tehnologia Toshiba Cloud TV. Noua serie L4 de la Toshiba utilizeaza aceasta capabilitate inovatoare de efectuare a unor cautari inteligente de continut pentru a recomanda divertisment in functie de preferintele dvs. si pentru a va permite sa partajati vizionarea cu prieteni.

Toate acestea va ofera libertatea de a va concentra asupra beneficierii de toate avantajele oferite de divertismentul online si de divertismentul difuzat. Rezolutia Full HD 1080p, tehnologia LED si tehnologia 100 AMR (Active Motion & Resolution) asigura imagini cu adevarat vibrante si extraordinar de clare. In plus, conectivitatea Wi-Fi® si cea mai recenta tehnologie WiDi integrate se combina cu porturile HDMI si USB pentru va dvs. sa beneficiati de toate posibilitatile de conectare pe care le doriti. Designul de inalta calitate inseamna ca toate aceste tehnologii sunt integrate intr-o carcasa ingusta care va arata perfect in orice incapere.

FACETI O ALEGERE INTELIGENTA


Conectarea completa inseamna posibilitatea de a beneficia de o gama incredibil de larga de divertisment de la surse de difuzare si online. Tehnologia Toshiba Cloud TV va ajuta sa profitati la maximum de aceasta optiune fara eforturi prea mari. Efectuand cautari inteligente si sugerand recomandari bazate pe preferintele dvs., televizoarele cu tehnologia Toshiba Cloud TV localizeaza sursele de continut preferat si de posibil continut preferat in viitor pentru ca dvs. sa va bucurati la maximum de experientele dvs. de vizionare. De asemenea, va permite sa va partajati preferintele cu prieteni, astfel ca acestia sa sa nu rateze niciun meci mare sau film de succes.

CALITATE SUPERBA A IMAGINII


Fie ca va plac sporturile sau sunteti pasionat de filme ori de documentare, calitatea imaginii are un impact real asupra placerii vizionarii. De aceea, seria L4 de la Toshiba are rezolutie Full HD 1080p, 100 AMR (Active Motion & Resolution) si Resolution+. In timp ce rezolutia Full HD asigura detaliere maxima si culori naturale, tehnologia 100 AMR mentine fluiditatea si uniformitatea chiar si a celor mai frenetice secvente de actiune. In plus, Resolution+ scaleaza materialele din surse non-HD la imagini de calitate apropiata imaginilor HD.