Bucuresti

Smiley si Hi-Q concerteaza la primul festival dedicat exclusiv copiilor - KidsFest!

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
927

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Smiley si Hi-Q, doua dintre cele mai apreciate nume ale muzicii romanesti, vor concerta vara aceasta in cadrul primului festival al copiilor: Lumea lui P*ET – KidsFest. Evenimentul promite participantilor doua zile de poveste, din care nu vor lipsi muzica live, jocurile, concursurile, piesele de teatru, precum si o serie intreaga de alte surprize pregatite de amfitrionul evenimentului, „P*ET", Prietenul ExtraTerestru al copiilor de pretutindeni. „Lumea lui P*ET – KidsFest" este un eveniment prezentat de Betty Ice, fiind conceput si organizat de Emagic, in parteneriat cu Zurli.

Smiley

Dupa cinci albume de succes alaturi de trupa SIMPLU, doua albume ca artist solo, importante premii muzicale, doua filme si numeroase turnee nationale, Smiley este in mod cert unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati pop stars din Romania. De-a lungul timpului, albumele sale au avut un succes fantastic, bucurandu-se de vanzari record dar si de simpatia publicului de toate varstele, inclusiv a celor mici. In anul 2008, Smiley a lansat „In lipsa mea", primul album solo din cariera care a fost premiat atat cu un disc de aur cat si cu titlul de Best Album la Romanian Music Awards.

Primul single de pe album a fost declarat Best Song si i-a adus lui Smiley titulatura de Best solo artist. Doi ani mai tarziu, piesa „Plec pe Marte" a reusit performanta de a ramane pe prima pozitie in topurile din Romania timp de 20 de saptamani, in timp ce „Love is for free" a ocupat acelasi loc timp de 4 saptamani consecutiv. In prezent, Smiley promoveaza single-ul „Dead Man Walking", lansat oficial pe contul de Facebook al artistului care numara peste 550.000 de like-uri.

Hi-Q
Trupa Hi-Q a fost fondata in Brasov in anul 1996, succesul national venind odata cu single-ul „Totul va fi bine". In 2001, piesa „Un minut" a fost aleasa Hit-ul Anului, in anii ce au urmat Hi-Q lansand opt melodii care au ajuns pe primele pozitii ale clasamentelor de muzica din Romania. Piese precum „Gasca mea" si „Buna dimineata" au fost alese de MTV Romania in topul celor mai mari hit-uri de dupa Revolutie, in timp se melodia „Lose You" a fost licentiata in Rusia, Canada si numeroase alte tari din America Latina.

Hi-Q a fost un adevarat pionier al industriei muzicale romanesti fiind prima trupa care in anul 1999 si-a lansat propriul site, urmat cinci ani mai tarziu de primul fanclub online. In aprilie 2012, Hi-Q a lansat cel mai nou proiect muzical, ititulat Cand zambesti, un album care aduce o schimbare de stil si mesaje. Noul material reuneste zece piese si este rezultatul maturizarii membrilor trupei: Dana, Florin si Mihai.

Lumea lui P*ET – KidsFest se va desfasura in perioada 16-17 iunie, in Parcul Unirii, biletele pentru acest eveniment fiind disponibile online pe www.Mticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta la pretul 25 de lei pentru copii, 40 de lei pentru parinti, sau 90 de lei pentru doi adulti si un copil. Intregul eveniment are la baza unul dintre cele mai ample programe de reciclare, desfasurat in parteneriat cu Romprest in diferite scoli din Bucuresti, prin incurajarea reciclarii ambalajelor din plastic si crearea unor obiceiuri „eco" inca de la cele mai fragede varste.

Rezultatul acestui program de reciclare va putea fi vazut chiar in cadrul festivalului, unde va fi amplasata o piramida construita exclusiv din peturile stranse de cei mici in perioada premergatoare festivalului. Detalii suplimentare despre programul festivalului vor fi anuntate in perioada urmatoare.