Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Software de curierat Deliveo

Software de curierat Deliveo

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
435

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dacă ţi-ai propus să faci din curierat o carieră, atunci trebuie să ştii că există sisteme care te pot ajuta să îţi desfăşori activitatea rapid, eficient şi profitabil, într-un mod sigur şi foarte transparent.

Cum te asiguri că vei avea comenzi


Pentru ca activitatea ta de curierat să fie productivă, este necasar să ai acces la multe comenzi. Soft curierat îţi dă şansa de a pătrunde într-un sistem online foarte bine pus la punct, prin intermediul căruia ambele părţi beneficiază de servicii rapide şi eficiente, atât clientul care solicită transportul, cât şi transportatorul, respectiv curierul.

Comenzile sunt astfel puse la dispoziţia ta într-un mod rapid şi transparent, prin simpla iniţiere a unui cont şi prin accesarea aplicaţiei. Munca ta va fi astfel mult eficientizată prin faptul că ai acces la o platformă care abundă în comenzi. Existenţa clienţilor în aplicaţie şi încărcarea comenzilor acestora, îţi dă şansa de a ridica expedierile chiar de la expeditor, urmând a le transfera către punctul destinatarului.

Ce beneficii îţi oferă un Software de curierat

Facilităţile oferite de un astfel de software sunt multiple şi au rolul de a te susţine în activitatea ta de curierat. Aplicaţia îţi va oferi date concrete legate de orele la care poţi merge să ridici sau să depui coletul, un aspect care te va ajuta să îţi gestionezi foarte bine timpul, fără a te confrunta cu timpii morţi pierduţi pe traseu. Cu o astfel de organizare, ai posibilitatea de a-ţi trasa singur traiectoria activităţii zilnice.

Un alt beneficiu oferit de acest sistem este notificarea pe care o vei primi ori de câte ori se încarcă o nouă comandă sau când una dintre comenzile vechi a suferit modificări. De asemenea, aplicaţia îţi oferă posibilitatea de a tipări etichete şi bonuri de recepţie, un aspect important în activitatea de curierat. Poţi apela chiar şi la personalizarea specificului comenzilor care te interesează, putând seta distanţa pe care doreşti să vizualizezi comenzile. Un alt aspect care va contribui la o bună desfăşurare a activităţii tale, îl reprezintă posibilitatea de a-ţi vizualiza pe hartă toate adresele la care trebuie să ajungi într-o zi, dar şi posibilitatea de a contacta expeditorul sau destinatarul din aplicaţie.

Dacă vei avea nevoie de o pauză, poţi alege să activezi modul sleep, coordonatele tale fiind astfel stopate. Astfel, un soft de curierat îţi va oferi toate pârghiile pentru ca activitatea ta de curierat să se desfăşoare rapid, eficient, sigur şi profitabil.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro