Bucuresti

Spectacol - Lansare de carte pentru copii

Spectacol - Lansare de carte pentru copii

Detalii lansare de carte

Social links
Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
702

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 19 noiembrie 201717:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Dragi pitici, mămici, bunici,

Să nu ziceți că nu v-am spus din timp: duminică, 19 noiembrie, începând cu ora 17.00, vă aștept la mine acasă, la Sun Plaza, la un super-spectacol ce va însoți lansarea primei mele cărți - Jocurile lui Sunny! Nu că mi s-ar fi urcat la cap celebritatea după CD-ul cu cântecele de anul trecut (deși am auzit că tare v-a plăcut!), dar cartea mea chiar este... ceva ce nu ați mai văzut.
Pentru că știu că toți sunteți niște copii foarte isteți, în cartea mea (nuuu, nu de școală!) sunt jocuri anti-plictiseală. Sunt lucruri bine de-nvățat și dialoguri de creat, aveți rețete de-ncercat și-aveți chiar și de colorat. Să știți copii că v-am dezvăluit toate secretele unui dragon fericit! Pfiii, dar ce s-o întampla cu mine, de-am început să scriu în rime?!

Ce vă promit, e lucru mare! Acest spectacol de lansare e unul fără precedent. Voi fi prezent, e evident! Prințesa Bibi – lângă mine, Regele Arthur și regine, Puck Spiridușul, cavaleri, domnițe și armurieri. Sunt foarte sigur, nu mă mir, c-o să vă-ntreceți în turnir, iar la final (acum aflați!) cu toții veți fi premiați! Ah, să nu uit: și înnobilați! Iar după jocuri fel de fel, atât vă spun: Bal la Castel! Al vostru sunt, căci nu se poate să nu dau cărți și-autografe. Mai am acum doar de semnat,

Sunny, dragonul... talentat!