Bucuresti

“Spider-Man Homecoming” aterizeaza direct in varful box-office-ului

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
444

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cea mai nouă producție Marvel Studios, “Spider-Man Homecoming” / “Omul - Păianjen: Întoarcerea acasă”, a atras, în week-end-ul de lansare, 7-10 iulie 2017, 48.131 spectatori și vânzări totale de 1.130.724 lei. Aclamat de milioane de fani din toată lumea, blockbusterul - lider național de box-office se confirmă drept una dintre cele mai așteptatelansări cinematografice ale verii.

Avându-iîn prim plan pe Tom Holland, Michael Keaton și Robert Downey Jr., în regia lui Jon Watts, filmul ne prezintă începuturilevieții de super-erou ale celebrului personaj Peter Parker. Pe când orice licean se preocupă doar de teme, absențe, partenera pentru balul de absolvire și alte dileme adolescentine, Peter Parker (interpretat de Tom Holland, câștigătorul trofeului BAFTA „Rising Star Award” de anul acesta) revine acasă, după rolul din “Captain America: Civil War”, hotărât că locul său este alături de Avengers / Răzbunători. Pentru a-și convinge și mentorul, Tony Stark (Robert Downey Jr.), căîși meritășansa la o astfel de carieră, se autoînregimenteazăîn “stagiatura” la Stark Industries și își ia serios în primire misiunea de vajnic apărător al cartierului și... încurcă-lume de ispravă.

Cum se descurcătânărul Peter cu noua sa viață și de ce trăsnăi este în stare vedem în Spider-Man Homecoming / “Omul - Păianjen: Întoarcerea acasă” - 133 minute de aventură SF, cu acțiune și efecte speciale din plin.

Regia filmului îi aparține lui Jon Watts, care semneazăși scenariul, alături de Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Christopher Ford, Chris McKenna și Erik Sommers, povestea bazându-se pe cartea de benzi desenate a Marvel Comic, creată de Stan Lee şi Steve Ditko.

“Cel mai bun film Spider-Man de până acum”,conform Sun Times, se adresează audiențeigenerale. Producția este distribuită în România de InterComFilm, iar trailerul poate fi urmărit.

Despre Sony Pictures Entertainment

Sony Pictures Entertainment (SPE) este o filială a Sony Entertainment Inc., la rândul ei o sucursală a Corporaţiei Sony din Tokio. Operaţiunile internaţionale ale SPE cuprind: producţia, achiziţia şi distribuţia de filme; reţele de televiziune; crearea şi distribuţia produselor digitale; operarea studiourilor de film; dezvoltarea unor noi produse de divertisment, servicii şi tehnologii.

Despre InterComFilm

InterComFilm Distribution S.A. a fost înființată în martie 2000, având ca obiect de activitate distribuția filmelor de cinema. Rădăcinile acesteia datează însă încă din anul 1992, când își începea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piața românească. În 2000, InterCom RT a cumpărat 51% din acțiunile GFR, formând astfel o asociere, care întrunea aceeași pasiune și experiență în industria filmului. În prezent, compania este licențiată Sony Pictures și este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața de distribuție a filmului în România.