Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Spitalul de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife

Spitalul de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife

Detalii clinica

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Bulevardul Ferdinand I, nr. 98-100
Telefon
0219646
Social links
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 2 ani si 3 saptamani
Vizualizari
6872

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Spitalul de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife Bucuresti

Spitalul de Ortopedie MedLife si Chirurgie Plastica este primul spital privat din Romania care are capacitate completa de diagnostic si tratament al afectiunilor locomotorii. Acesta este organizat dupa standarde europene, din punct de vedere al protocoalelor medicale, confortului si echiparii, oferind solutii integrate de tratament, dar si un spatiu placut, in care pacientul sa se simta confortabil, increzator si sa aiba parte de o recuperare rapida, in cele mai bune conditii.

Profesionalismul, amabilitatea si dedicarea personalului medical principal si auxiliar, vin sa completeze gama de servicii oferite. Avem deschiderea si rabdarea sa ascultam pacientul, sa ii oferim toate informatiile legate de afectiunile cu care se confrunta, sa explicam consecintele si impactul acestora asupra vietii lor, si oferim tratamente personalizate, care sa raspunda nevoilor lor. Orice interventie efectuata in cadrul spitalului nostru este adaptata tipului de afectiune, modului si obiceiurilor de viata a pacientului. Folosim cele mai bune implanturi si materiale, adaptate fiecarui caz specific.

Oferim consultatii si tratamente in ambulator, imagistica si radiologie, precum si o gama larga de interventii chirurgicale. Ne diferentiem prin serviciile integrate oferite intr-un singur loc, consultanta internationala prin colaborarea cu medici din afara tarii pe diverse interventii, camera de primiri urgente si bloc operator dedicat interventiilor ortopedice.

Orar clinica

Luni - Vineri: 8:00 - 22:00
Sambata - Duminica: 9:00 - 22:00

Anunt Platina Clinica Estet-X

Clinica de Chirurgie estetica Estet-X Bucuresti by doctor estetician Ionescu Radu - Clinica ESTET-X este amenajata intr-un spatiu medical modern, dotata cu echipamente si tehnologie de ultima generatie ...