Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Sport & Tuning Show

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente auto / moto
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
1226

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 22 mai 2008 - Duminica 25 mai 2008 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

SPORT & TUNING SHOW

Car Life Style si competitii de calitate a sunetului la Sport&Tuning Show!

Concursul va avea loc sambata, 24 mai si duminica, 25mai in cadrul Salonului .Inscrierile pentru competia de calitate a sunetului ( se fac in zilele de 22 si 23 mai, a.c., la standul EMMA (European Mobile Media Association) Romania din cadrul Sport&Tuning Show care se desfasoara la Prisma 2, Corbeanca.

Pasionatii de echipamente car audio vor fi jurijati de arbitrii natioanali si internationali EMMA.Evaluarea se va efectua tinand cont de calitatea sunetului in masina, nivelul presiunii acustice in masina sub 80Hz, cu usile inchise, apoi cu usile deschise precum si de realizarea instalarii.

Scopul competitiilor EMMA este de a aduna marii pasionati de car audio,de a le oferi posibilitatea demonstrarii profesionalismului in realizarea sistemului si de a concura in vederea desemnarii celui mai bun.

Cele mai bune sisteme vor avea sansa de a se inscrie in Finala Europeana EMMA unde concureaza cu cei mai buni instalatori si pasionati de car audio din Europa!

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro