Bucuresti

20% Reducere la cursuri de Actorie, Mozaic, Istoria Bijuteriei, Meditație Vipassana sau Blogging

Spune-mi ce fruct preferi și-ți zic la ce curs să vii: Actorie, Mozaic, Istoria Bijuteriei, Meditație Vipassana sau Blogging?

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
313

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Gustă din Cornul Abundenței toamna aceasta la Fundația Calea Victoriei. Plătește până pe 8 octombrie oricare dintre cursurile incluse în pachetele de toamnă și ai 20% reducere*.

Care fruct îți face poftă zilele astea? Te preocupă felul în care arăți, vrei să te relaxezi, să începi o afacere pe cont propriu sau să acumulezi cunoștințe profesionale noi? Poate ai găsit în sfârșit timpul necesar ca să dai atenția cuvenită preocupărilor tale artistice sau intelectuale. Îndeplinește-ți dorințele și scrie pe contact @ victoriei.ro ce cursuri îți alegi.
  • Pachetul Măr – BEAUTY
Fie că vrei o schimbare de look sau vrei să-ți cizelezi stilul, abordează cu încredere cursurile Fundației Calea Victoriei pe subiectele: stil personal, machiaj, istoria modei sau bune maniere. Ce zici, preferi o abordare practică sau îți e mai ușor să înveți prin poveste?

Modă şi Bijuterii din Renaştere până în secolul XX, din 4 Octombrie 165 132 lei
Bunele maniere şi Eticheta în societate, din 10 Octombrie 165 132 lei
How to be a Lady: Exerciţii de feminitate, din 11 Octombrie 165 132 lei
Curs practic de Machiaj, din 14 Octombrie 370 296 lei

  • Pachetul Pară – WELLBEING
Există metode prin care te poți bucura de o stare de bine și calm chiar și atunci când traversezi o perioadă aglomerată, cu multe provocări, la birou sau în viața personală. Exercițiile de relaxare, practicarea unei forme de meditație și abordarea unui fel nou de a privi lucrurile te ajută să îți păstrezi energia și echilibrul interior.

Life Coaching şi metode de Autocunoaştere pentru o viaţă împlinită, din 9 Octombrie 220 176 lei
Cum să-ţi creşti Încrederea în sine, din 11 Octombrie 180 144 lei
Atelier de Inteligenţă emoţională, din 25 Octombrie 240 192 lei
Introducere în Meditație: Tehnica Vipassana, din 16 Octombrie 330 264 lei

  • Pachetul Strugure - BUSINESS
Ca să culegi roadele proiectelor tale, învață să-ți organizezi mai bine timpul și să folosești tehnici de P.R. ca să te promovezi. Dacă ești pe punctul de a-ți deschide o afacere, însușește-ți principii valoroase de management pentru o comunicare mai bună și rezultate remarcabile în echipa pe care o vei conduce.

Introducere în PR (Relaţii Publice), din 9 Octombrie 275 220 lei
Cum să devii un Manager bun – Atelier în 5 întâlniri, din 19 Octombrie 300 240 lei
Atelier de Storytelling în Public Speaking, din 20 Octombrie 275 220 lei
Atelier de Blogging şi scriere pentru online, din 24 Octombrie 240 192 lei
Atelier de Time management: Cum îmi stabilesc obiectivele?, din 30 Octombrie 120 96 lei

  • Pachetul Rodie – ARTS
Când erai mic îți uimeai prietenii cu tot felul de schițe și desene sau recitând, cu mult talent, poeziile preferate? Dă o șansă artistului din tine să iasă la iveală. Învață cum să faci un desen bine proporționat, cum să pictezi în acuarelă sau să faci o ilustrație. Cochetează cu rolul de actor și vei privi lucrurile altfel, la job sau în viața personală.

Atelier de Mozaic, din 7 Octombrie 330 264 lei
Atelier de Actorie, din 10 Octombrie 300 240 lei
Curs de Desen: creion, cărbune, pastel, din 10 Octombrie 250 200 lei
Curs de Ilustraţie florală şi decorativă, din 13 Octombrie 200 160 lei
Atelier de Pictură în Acuarelă, din 31 octombrie 330 264 lei

  • Pachetul Nucă – FOOD FOR BRAIN
Psihologia, filozofia sau istoria artei sunt subiectele conversațiilor din jurul tău în ultima vreme? Nu sta pe margine. Aprofundează și structurează-ți cunoștințele în aceste domenii savuroase. Vei găsi în aceste cursuri resurse valoroase la care vei putea apela oricând ai nevoie de o doză de inspirație.

Poveştile ca metafore ale dezvoltării de sine, din 2 Octombrie 240 192 lei
Marcus Aurelius – ”Către sine”, din 18 Octombrie 165 132 lei
Palatele ştiute şi neştiute ale Bucureştiului, din 20 Octombrie 165 132 lei
Introducere în Istoria artei, din 25 Octombrie 375 300 lei
Poveşti despre Îngeri: Iudaism, Creştinism, Islam, din 31 Octombrie 165 132 lei

*Reducerea este valabilă doar pentru plățile făcute în perioada 25 septembrie - 8 octombrie, se aplică la costul întreg al cursului și nu se cumulează cu alte promoții, reduceri sau vouchere.

***
Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.