Bucuresti

Stailer - 3 pași simpli pentru o programare la salon

Stailer - 3 pași simpli pentru o programare la salon

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
379

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Uita de orele pierdute la telefon sunând la zeci de saloane pentru o programare, fără vreun răspuns pozitiv. Uită de zecile de tab-uri deschise pe paginile saloanelor pentru a-l găsi pe cel potrivit pentru tine. Totul este mult mai simplu acum cu ajutorul Stailer. Această platformă permite programarea online la orice salon din oraș prin 3 pași simpli. Stailer activează momentan doar în Cluj, Iași Timișoara și Oradea, dar planuiește să se extindă până la finele anului și în alte mari orașe, datorită utilității de care a dat dovadă.

Cei 3 pași simpli de urmat pentru o programare

Pasul 1

Accesează platforma Stailer.ro și deschide pagina principală. Acolo vei găsi diferite categorii din care trebuie să selectezi ceea ce îți dorești și ceea ce te descrie, precum orașul, genul, serviciul dorit, ziua si ora la care vrei programarea. Dupa completare platforma va afișa o listă cu saloanele care se pliază cel mai bine pe dorințele tale.

Pasul 2

Verifică lista și vezi care este salonul care îți face cel mai tare cu ochiul. Acolo se poate vizualiza și stilistul cu ajutorul unei poze alaturate numelui, dar și salonul la care lucrează și lista de prețuri pentru serviciul pe care l-ai selectat.

În funcție de propriile tale preferințe selectezi ceea ce îți dorești și finalizezi programarea. Dacă ai un cont creat poți seta si un reminder care să îți reamintească în ziua programarii ora exactă. Contul te poate ajuta și în cazul în care vrei să știi când ai fost ultima dată la salon și unde, de ce serviciu ai beneficiat, pentru a putea reveni sau pentru a alege altă variantă.

Pasul 3

Tot ce trebuie sa mai faci este să accesezi harta care te îndrumă exact în locul potrivit unde este salonul la care ai programare. Pășește încrezatoare înauntru și bucură-te de momentul tău de răsfăț.

Economie de timp
Se poate beneficia de orice serviciu care este disponibil la un salon. Poți face chiar două programări în aceeași zi care să fie una după alta, dacă vrei să ai o tunsoare nouă și o manichiură perfectă la o singură vizită la salon. În cazul în care intervine o problemă, programarea poate fi anulată tot din platformă si stilistul va fi anunțat în timp util astfel încât să își poată reprograma activitatea.

Este important ca orice persoană să investească timp pentru propriile nevoi pentru a se simți bine în propria piele. Stailer este conceput astfel încât să economisească timp și să facă programarea la salon mult mai ușoară pentru oricine. Este gratuit si simplu de utilizat, disponibil pentru oricine. Un mare avantaj care vine la pachet cu această platformă este faptul că permite programarea la salon în aceeași zi. Dacă astăzi intervine un eveniment neașteptat, chiar astăzi se poate realiza o programare prin selectarea opțiunilor de tratamente rapide pentru par spre exempul, și locurile libere de astăzi pot fi ocupate de persoana care are nevoie urgentă.

Platforma poate fi accesată de oricine și utilizată, iar pentru orice nelămuriri se pot contacta reprezentanții la adresa de e-mail support@stailer.ro.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306