Bucuresti

Stamate Instal Primordial Construct

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Strada Graului, nr. 33
Telefon
0720317563
Web
https://www.stamate-instal-construct.ro
Categorie
Firme instalatii sanitare
Modificat
acum 2 saptamani si 3 zile
Vizualizari
18

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Stamate Instal Primordial Construct Bucuresti

Prin experienta acumulata pe parcursul anilor, suntem siguri ca ne putem ridica la cele mai exigente pretentii din partea clientilor nostri. Va furnizam servicii sanitare rapide, eficiente si de încredere. Va putem ajuta la rezolvarea si consilierea cu privire la o gama larga de aspecte sanitare comune si mai complexe, incluzând:
- scurgeri de apă - conducte sparte, crapate, inghetate sau scurgeri din rezervoare, robineti defecti, scurgeri din boilere;
- blocaje ale canalelor de scurgere, chiuvete blocate, pompe de presiune defecte la cabinele de dus, pompe bideuri.
- montaj - boilere (electrice, pe gaz, pe lemn) hidrofoare, pompe, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, filtre si statii de tratarea apei, sisteme complete de canalizari, cazi de baie, cazi hidromasaj, jacuzi, cadite dus, wc-uri, bideuri, chiuvete, lavoare, scurgeri, coloane apa calda-rece.

Va consiliem cu privire la proiectarea, procurarea si instalarea acestor instalatii sanitare. Despre noi
Colaboararea cu Asociatiile de Proprietari a inceput in anul 2001 odata cu inlocuirea coloanelor verticale si orizontale de alimentare cu apa, canalizare si termoficare. Din anul 2001 am inlocuit coloanele verticale de termoficare, coloane orizontale, sau de canalizare la peste 250 de imobile din Bucuresti.

Avem echipe de instalatori profesionisti si de aceea reusim sa primim recomandari bune de la Presedintii si Administratorii de blocuri. Cunoastem foarte bine structura coloanelor verticale si coloanelor orizontale (din subsol) si incercam, pe cat posibil, sa evitam discomfortul indelungat al proprietarilor de apartamente prin executarea rapida a lucrarilor.