Bucuresti

Stand up Comedy cu Maria, Mincu, Banciu și COSTEL

• STAND UP COMEDY cu Maria, Mincu, Banciu și COSTEL

Detalii eveniment

Telefon
0735026762
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Apartine de
Teatrul In Culise
Vizualizari
526

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 4 aprilie 201521:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Îți amintești de Jim Carrey, Bill Cosby, George Carlin, Jerry Seinfeld, Dave Chapelle, Robin Williams, Eddie Murphy? Toți îți zdrăngăne-n minte cu zâmbetul pe buze și hohote de râs.

Stand Up Comedy înseamnă - comedie, umor, divertisment, amuzament, distracție și voie bună cu gust românesc. Alegem să râdem de toate lucrurile tâmpite care ne înconjoară – cocalari și pițipoance, tradiții incredibile, conflicte între cartiere/județe, tristeți provinciale, probleme sexuale, experiențe de neuitat și alte probleme pe care ni le punem atunci când deschidem ochii. Crema show-ului sunt comedianții-actori - Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frațilă, Alexandru Banciu și invitatul lor special: un nume GREU din comedia românească: COSTEL.

Unul dintre cei mai populari comedianți români, Costel este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupă Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea și meseria lui. Ca și stand-upper Costel este un povestitor și un fin observator al atitudinilor, dispozițiilor și preocupărilor umane, cît și un performer cu umor spumos și uneori absurd, care reușește de fiecare dată să se apropie de public și să-l surprindă.

Filtre eveniment

Tip eveniment: Stand-up Comedy