Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Stradivarius - Baneasa

Stradivarius

Detalii imbracaminte/incaltaminte

Adresa
Bucuresti, Soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 42 D (Baneasa Shopping City)
Telefon
0213611500, 0314253178
Fax
0213611502
Categorie
Firme imbracaminte & incaltaminte
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Apartine de
Baneasa Shopping City
Vizualizari
8691

Voteaza & Distribuie

Prezentare imbracaminte/incaltaminte

Stradivarius Bucuresti

Stradivarius reflecta o perspectiva tinereasca in moda. Cu o filozofie originala si dinamica, acest concept aduce clientilor ultimele tendinte in design,materiale si accesorii. Stradivarius ofera moda la nivel international avand un design special.
Magazinele sale spatioase, decorate in stil tineresc, vibrant, expune o larga varietate de moda informala si plina de imaginatie pentru tineri. Cele 381 Magazine Stradivarius din cele 24 de tari sunt spatii largi pline de culoare, lumina si muzica.Sursa informatii: www.baneasashoppingcity.ro

Orar imbracaminte/incaltaminte

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Anunt Gold StylishCircle.ro

StylishCircle este noua aplicație de modă, care oferă utilizatorilor o modalitate simplă de a identifica și de a stabili cele mai noi tendințe, de a crea ținute, de a cumpăra la reducere haine realizate de către designeri și de a-și face noi prieteni. Acesta este locul în care cei pasionați de modă pot aparține unei comunități mereu de actualitate.