Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Streetball & Slackline la Street Heroes 2011

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 1 deceniu si 3 luni
Vizualizari
1217

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 16 septembrie 2011 - Duminica 18 septembrie 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Street Heroes isi respecta promisiunea de a fi singurul festival dedicat exclusiv culturii urbane!


Pe langa competitiile de BMX, Skateboarding, Breakdancing si demo-ul de Street Art, organizatorii au mai pregatit doua surprize: una care implica multa actiune si spirit de echipa, iar cealalta pe baza de echilibru si inventivitate!Echipa Street Heroes impreuna cu Facem Records prezinta Streetball Heroes 2011!


Este pentru prima data cand in Romania un festival urban include Streetball-ul in agenda.In timp ce skaterii, bikerii si breakdancerii isi vor disputa premiile competitiilor alternative, pe terenul de basket din Skatepark Tineretului se vor intalni cei mai buni basktebalisti. Pase si combinatii imposibile, slamdunks, alley-oops, toate acestea se vor vedea LIVE la Streetball Heroes 2011.!


In concurs vor intra 36 de echipe formate din 3 jucatori si o rezerva, care vor trebui sa isi depaseasca adversarii intr-un format competitional piramidal, eliminatoriu. La sfarsitul celor 2 zile de concurs, cei mai buni vor cuceri titlul Streetball Heroes 2011!Cat priveste echilibrul si inventivitatea, acestea vor fi provocate in cadrul concursului Slackline Trickline Heroes 2011!Comunitatea de Slackline din Romania si Gibbon Slacklines Romania prezinta la Street Heroes 2011 prima competitie de trickline din Romania – Slackline Trickline Heroes!Trickline-ul este o ramura a slacklining-ului si consta in realizarea de trickuri pe chinga de slackline. Echilibrul, concentrarea si curajul sunt elementele de baza ale acestei competitii.Slackline Trickline Heroes consta intr-o intrecere piramidala in care vor intra 8 grupe a cate 2 slackeri; castigatorul fiecarei intreceri merge mai departe spre finala.Dupa o prima editie Street Heroes pe parcursul careia peste 12.000 de persoane s-au bucurat de menu-al urban pus la cale de organizatori, cel mai puternic festival de cultura urbana din Sud Estul Europei revine intr-o varianta tunata!Street Heroes 2011 va avea loc intre 16 si 18 Septembrie in Parcul Tineretului din Bucuresti si va aduna la un loc tot ce-ti trece prin cap cand vine vorba de cultura urbana: Skateboarding, BMX, Bboying Battle, Graffiti & Collage, muzici bune si alte surprize.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro