Bucuresti

Sunt diferite serviciile SEO din Romania de cele de afara?

Sunt diferite serviciile SEO din Romania de cele de afara?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Apartine de
Quick Panda
Vizualizari
530

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mulți dintre cei care detin website-uri se intreaba daca Google Romania este mult diferit de Google USA, spre exemplu. Conform unui numar destul de mare de stiri, update-urile din America apar ceva mai tarziu la noi, asadar, niste servicii SEO in Romania trebuie sa fie percepute diferit de cele de afara. Adevarul este pe undeva la mijloc insa. Este adevarat ca update-urile nu sunt atat de rapide cand vine vorba despre Google Romania, insa modul de optimizare SEO si serviciile Seo trebuie sa fie aceleasi peste tot.

O simpla analiza a conditiilor Google, iti va dezvalui ca un site prietenos cu motorul de cautare are o serie de elemente prezente:

  • Continut de calitate, dedicat cititorului. Continutul trebuie sa fie de foarte buna calitate, fie ca vorbim despre optimizarea din Romania sau cea din strainatate. Un continut de calitate este un continut care ii raspunde clientului sau cititorului la toate intrebarile pe care le are.
  • Backlinkuri cat mai naturale. Google iubeste backlinkurile naturale. Teoretic, daca ai un continut de calitate, backlinkurile ar trebui sa apara natural, sub forma unor recomandari. Evident, de multe ori nu se va intampla acest lucru, asadar va trebui sa aduci backlinkuri si intr-un mod mai putin natural. Ideea principala este aceea de a da impresia de naturalete.
  • Structura cat mai placuta a site-ului. Daca iti doresti un site bine optimizat, structura acestuia trebuie sa fie simpla si usor de folosit de catre utilizatori.
  • Prezenta in social media. Evident, articolele, produsele si noutatile de pe site-ul tau trebuie sa fie prezente si in social media ( Facebook, Twitter, G+, Pinterest, etc).

Astfel, orice firma care ofera servicii de optimizare SEO, fie ca este in Romania sau in strainatate, trebuie sa faca aceleasi lucruri. Diferentele tin de detalii, care sunt secretele fiecarei firme in parte sau de capacitatea de munca a firmei pe care o angajezi. Este motivul pentru care, inainte de a incepe un contract serios cu o firma de SEO, este bine sa te asiguri ca este cea mai potrivita solutie pentru tine.

Autor