Bucuresti

Sunt importante vitaminele pentru cațeluși?

Sunt importante vitaminele pentru cațeluși?

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 2 saptamani si 3 zile
Vizualizari
20

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Sunt importante vitaminele pentru cațeluși? Da, vitaminele sunt importante pentru sănătatea și dezvoltarea cățeilor. Cățeii mici au cerințe nutriționale specifice care trebuie îndeplinite pentru a le susține dezvoltarea și a preveni deficiențele.

Hrana pentru cătei trebuie să conțină vitamine deoarece aceștia au nevoie de o dietă echilibrată și bogată în nutrienți pentru a le susține creșterea și dezvoltarea. Vitaminele sunt nutrienți esențiali de care cățeii au nevoie pentru a-și menține sănătatea generală, inclusiv pentru buna funcționare a sistemului imunitar, a sistemului nervos și a metabolismului.

Cățeii au cerințe nutritive specifice care diferă de cele ale câinilor adulți și au nevoie de mai multe vitamine și minerale pe kilogram de greutate corporală. De exemplu, cățeii au nevoie de mai multă vitamina D decât câinii adulți, deoarece vitamina D este esențială pentru dezvoltarea corespunzătoare a oaselor.

Prin urmare, este esențial să le oferiți cățeilor hrană care să conțină cantitățile adecvate de vitamine pentru a le susține creșterea și dezvoltarea. Acest lucru poate fi realizat prin hrănirea lor cu o hrană pentru căței echilibrată și completă din punct de vedere nutrițional, care este special formulată pentru a le satisface nevoile nutriționale specifice.

Unde găsiți hrană câini junior perfectă pentru câini?

La Carpathians Pet Food vei găsi de cumpărat hrană umedă și/sau uscată pentru câini junior, indiferent de rasă.
Hrana premium de la ei nu conține conservanți si nici coloranți si este perfect dozată pentru a le oferi toate vitaminele si mineralele de care au nevoie pentru a creste masi si a fi sănătosi. Hrana caini junior se poate comanda online: carpathianspetfood.ro, telefonic 0790518731 sau direct din magazin.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Bucuresti
  • 0770470210