Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Sunt perfecţionist, dar mă tratez - Mindfulness pentru control freaks

Sunt perfecţionist, dar mă tratez! – Mindfulness pentru control freaks :)

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
813

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Spune drept! Îți verifici mail-ul de serviciu în weekend, chiar dacă nimeni nu te obligă să faci asta? Ai momente în care gândul îți fuge la taskurile de la birou, chiar și atunci când ieși în oraș cu prietenii?

Anca Coman, trainerul pe care-l vei cunoaște la atelierul Sunt perfecţionist, dar mă tratez – Mindfulness pentru control freaks, are câteva soluții pentru tine. Cursul are patru ședințe, începe din 3 noiembrie și are loc în fiecare vineri, de la ora 19.00, Fundația Calea Victoriei – strada Popa Soare 40.

Ca să te poți bucura de timpul tău liber și de oamenii care îți sunt dragi, ca să eviți momentele în care simți că oboseala te copleșește, trainerul te va ghida, treptat, de la conștientizarea tipului tău de perfecționism la rezolvarea unor blocaje prin practicarea tehnicilor mindfulness.
De la tendința de a te autocritica mereu, vei ajunge la acceptarea de sine. În loc să trăiești cu mintea în trecut sau viitor, vei reuși să te bucuri de momentul prezent. Vei învăța să treci peste gândurile, îngrijorările şi frica de a greşi care te blochează, ca să ajungi la acceptarea a ceea ce este și la generarea de soluții inspirate.

Pe lângă recomandările teoretice şi discuţiile de grup, în cadrul sesiunilor vom pune accent în primul rând pe partea aplicată. Între sesiunile de lucru, vei primi exerciții care să te ajute să integrezi în viaţa de zi cu zi conceptele învăţate.

De la cursul acesta pleci cu o serie de tehnici bazate pe conceptul Mindfulness, a căror practicare zilnică îți va oferi o stare de relaxare, linişte și împăcare în viaţa de zi de zi, chiar şi atunci când lucrurile nu merg aşa cum vrei tu.

Ești gata să încerci o perspectivă nouă asupra a ce înseamnă o viaţă trăită cu flexibilitate, creativitate, compasiune şi libertate? Înscrie-te la curs pe contact @victoriei.ro și nu lipsi de la nici una dintre cele 4 întâlniri. Taxa de participare este de 220 de lei.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/