Bucuresti

Super Klima Instalatii

Super Klima Instalatii

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Strada Zarnesti, nr. 7
Telefon
0213344186, 0723398857
Fax
0213344186
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1087

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Super Klima Instalatii Bucuresti

Fondata in anul 2003, compania Super Klima Instalatii si-a propus si a reusit cu succes sa se impuna pe piata autohtona de climatizare si ventilatie. Beneficiind de experienta desavarsita a personalului din care este formata, dar si investind permanent in cele mai noi tehnologii de montaj, diagnoza si interventii in domeniul climatizarii industriale si casnice, am reusit sa creeam un portofoliu destul de mare de clienti multumiti de serviciile oferite. Nu ne-am limitat doar la distributia de aparatura si echipamente, ci am oferit pentru fiecare aparat vandut, servicii complete incepand cu transportul acestora pana la destinatie, montaj si interventii in garantie sau postgarantie.

Evolutia constanta si continua pentru obtinerea unui standard de viata cat mai ridicat a dus la dezvoltarea rapida a mijoacelor pentru obtinerea unui mediu de lucru sau casnic care sa tinda cat mai mult catre ideal in ceea ce priveste climatizarea locuintelor sau industriala. Un alt factor care a obligat asigurarea si folosirea pe o scara tot mai larga a apartelor de aer conditionat il constituie si evolutia negativa a conditiilor meteorologice materializate in veri cu zile tot mai toride, sau ierni cu minime istorice.

Si ca orice companie care se respecta, nu puteam lipsi nici din mediul on-line, oferind prin magazinul de pe site-ul nostru o gama foarte larga de produse si echipamente de climatizare si ventilatie, cu o garantie extinsa intre 1-5 ani la preturi imbatabile, obtinute in urma discounturilor oferite de furnizorii nostri, avantaj care se reflecta pana la urma in buzunarul dumneavoastra.

Orar firma

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata: 9:00 - 18:00