Bucuresti

Surprize placute in intampinarea sarbatorilor pascale la Galeria Comerciala Militari

Surprize placute in intampinarea sarbatorilor pascale la Galeria Comerciala Militari

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 7 ani si 1 saptamana
Vizualizari
1079

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Pentru cei mici si cei mari, Galeria Comerciala Militari a pregatit vineri, 18 aprilie si sambata, 19 aprilie, cateva surprize. Rila Iepurila cel Poznas va trata clientii aflati la cumparaturi in Galeria Comerciala cu oua de ciocolata atat vineri, 18 aprilie, intre orele 11:00 – 15:00, cat si sambata, 19 aprilie, intre orele 10:00 – 14:00. Cu aceasta ocazie cei mici sunt asteptati la atelierele de desen Un Paste Colorat, unde Iepurila asteapta sa fie colorat dupa imaginatia fiecarui copil.

Bineinteles, din programul artistic nu lipseste pictura pe oua. Copiii vor fi initiati in tainele picturii de catre artistul plastic Ile Stefi (Ileana Stefanescu), care a studiat Stiinta si Ingineria Materialelor Metalice. Sub indrumarea profesorului Florin Ciubotaru a devenit licentiata in pictura, in anul 2008, la Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti, de atunci participand la o serie de Bienale si Saloane atat in Bucuresti cat si in tara. Fiind atrasa de miscarea ecologista, isi propune sa “salveze” o serie de materiale precum tesatura (blugul, tricotul, inul), celuloza (ziarele tocate), fierul (discuri de frana, roti, etc.) si sa le reintroduca in viata cotidiana prin obiectul de arta. La atelier, copiii pot fi inscrisi gratuit de catre parinti direct la centrul de activiti sau prin e-mail la florentina.mitricoaia@eu.jll.com.

„La fiecare eveniment important pentru Galeria Comerciala Militari, pe langa experienta de shopping, incercam sa aducem cumparatorilor si evenimente pentru intreaga familie – asa cum este cazul evenimentelor dedicate sarbatorilor pascale. Galeria Comerciala Militari este un loc in care sa gasesti branduri din domeniul modei, bijuteriilor, accesoriilor, designului interior, si mai mult decat atat, gasesti si zone dedicate actiunilor socio-culturale. Centrul nostru comercial are o importanta aparte pentru piata de retail din Bucuresti fiind primul de acest gen deschis si ne dorim sa rasplatim clientii fideli precum si pe cei noi prin actiuni continue menite sa aduca bucurii la fiecare sesiune de cumparaturi.”, a declarat Florentina Mitricoaia, reprezentant al Jones Lang LaSalles Services, compania care asigura serviciile de property management ale Galeriei Comerciale Carrefour Militari.

Programul magazinelor din Galeria Comerciala Militari pentru perioada sarbatorilor pascale este urmatorul: 01.04.2014 – 18.04.2014, program normal, de la 09:00-21:30, in data de 19 aprilie magazinele vor fi deschise de la 09:00 pana la orele 18:00, urmand ca pe data de 20 aprilie galeria sa fie inchisa. Din 21 aprilie, galeria comerciala revine la programul normal de la ora 09:00-21:30. Orarul hypermarketului Carrefour Militari pentru perioada 16 - 18 Aprilie 2014 este de la ora 08:00 pana la orele 24:00, urmand ca hypermarketul sa fie deschis in data de 19 aprilie de la ora 08:00 pana la orele 19:00. In data de 20 aprilie, hypermarketul Carrefour va fi inchis.

Echipa Galeriei foloseste experienta in organizarea evenimentelor pentru toate varstele, punand accent pe actiunile dedicate petrecerii timpului in familie, cu jocuri pentru copii,
precum cele organizate in scop social, ca de exemplu actiunea Edulier pentru proiectul lor destinat copiilor din Corbeanca sau cu Asociatia pentru Recuperarea Copiilor cu Autism din Romania, dorind sa sustina astfel de proiecte si pe viitor.