Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Suzuki Challenge

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente auto / moto
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
857

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 26 august 2010 - Duminica 29 august 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Suzuki sustine off-road-ul romanesc

Suzuki Romania organizeaza cea de a 2-a editie a "Suzuki Challenge", competitia off-road special dedicata posesorilor de Suzuki 4x4. Aceasta va avea loc intre 26 si 29 august, in cadrul evenimentului Transsylvania Off Road Challenge. La aceast concurs sunt invitati toti posesorii de Suzuki Samurai, Jimny sau Grand Vitara, cunoscatori fini ai spiritului sportiv si plin de adrenalina al lui Suzuki, adevarati impatimiti ai acestui sport ce doresc sa-si puna masina la un test dur pe teren accidentat, noroi, busteni, etc. Castigatorii vor fi premiati cu accesorii pentru ei si pentru Suzuki-ul lor.

Prima editie a " Suzuki Challenge" a avut loc in cadrul evenimentului Off-Road Mures Trophy, eveniment sponsorizat de Suzuki in iunie 2010. Cu aceasta ocazie, Suzuki Romania si-a propus ca "Suzuki Challenge" sa nu fie un concurs singular, ci sa devina o adevarata traditie a off-road-ului romanesc. Incurajarea si dezvoltarea culturii si pasiunii pentru off-road este o preocupare constanta pentru Suzuki Romania. De aceea, si aceasta a 9-a editie a renumitului eveniment Transsylvania Off Road Challenge este sprijinita si sponsorizata de Suzuki.

„ Lumea 4x4" ocupa un loc important in evolutia de un deceniu a acestei marci si chiar in ADN-ul sau sportiv. Istoria "Suzuki 4x4" a inceput in 1970 cu LJ10, stramosul actualului Jimny. De aceea, 2010 este un an simbolic pentru Suzuki Motor Corporation: sarbatoreste 40 de ani de la lansarea lui Jimny, un 4x4 compact cu utilizatori fideli in peste 188 de tari. Daca LJ10 a fost startul in construirea unui 4x4 compact, acesta a fost urmat de LJ80, un 4x4 recreational, de SJ410 si 413, de celebrul Suzuki Samurai, una dintre cele mai indragite si recunoscute masini off-road la nivel mondial, urmat de celebra Grand Vitara, in diversele sale etape cu motorizari si dotari din ce in ce mai evoluate, pana la actualul crossover XL7. In esenta, sunt 40 de ani dedicati pasiunii pentru masini compacte 4x4 si pentru evolutia tehnologiilor tipice motorizarilor, performantelor si functionalitatii unor 4x4 usoare, prietenoase si economice.

Asadar, Suzuki alaturi de Transsylvania Off Road Club va asteapta la Cluj intre 26 si 29 august la un concurs plin de adrenalina si pasiune, la o adevarata competitie a omului aliat cu masina sa impotriva propriilor sale limite si impotriva obstacolelor presarate de natura.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro