Bucuresti

Tabara pentru familii - Lumea lui Momo

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
949

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 24 iulie 2016 - Duminica 31 iulie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

TABĂRA PENTRU FAMILII LUMEA LUI MOMO - EDITIA a 5 a

Oare, căți dintre noi au avut bunici care obisnuiau sa ne cânte legende cu haiduci sau povești cu domnite din Carpati, la gura sobei, atunci cand iarna e mai grea și viscolul suiera pe la uși? Și cati nu ne-am imaginat cand eram de-o schioapa, haiducii lui Sapte Cai sau Iancu Jianu?

Asa ca, hai mai bine sa Incălecam spre satul Brebu, atestat de batranii satului inca de pe vreme dacilor, și să ne purtăm copiii pe una dintre cele mai pitoresti culmi de la poalele Muntilor Leaotei, cu nume de legenda : Plaiul Domnesc. Despre Brebu se mai zice ca este unul dintre cele mai frumoase sate din Romania, și dincolo de toate transformările vremii si-a păstrat traditia și farmecul de odinioară.

Emotiile sunt si mai mari anul acesta, pentru ca este unul special: implinim 5 ani de cand existam, sarbatorim cea de-a 5 a editie a Taberei de familii MOMO si organizam tabara pentru 2 perioade diferite din luna iulie.

Lumea lui MOMO se pregateste cu maaare emotie pentru cea de a 5 a editie a taberei de vara pentru copii și părinți, în care ne vom deconecta total de la ritmul vieţii noastre, pentru a ne conecta la ritmul de CONECTARE si JOACA.

Vă invitam, ca preț de 7 zile să ne deconectam total de la ritmul vietii noastre cotidiene, pentru a ne CONECTA la ritmul de JOACA si EXPERIMENTARE Ne vom juca în fiecare zi cu copiii noştri aşa cum ne dorim, dar nu avem timp. Ne vom juca intre noi si vom invata cele mai nebanuite insusiri ale fiintei noastre, si vom socializa intre parinti cu interese similare cu ale noastre.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: diverse