Bucuresti

Tango Gente

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1309

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Galeria Dalles gazduieste primul Eveniment de Tango Argentinian „Tango Gente 3" (2-4 octombrie 2009): trei zile si trei nopti de „dans pasional, emotie feminina si forta masculina", ce te vor seduce pe ritmul incredibil al dansului nascut in Buenos Aires.

Evenimentul organizat de TangoTangent si la care vor participa peste 100 de dansatori de tango din Romania, ii va avea ca invitati speciali pe Mariana Dragone si Pablo Garcia – maestri milongueros si profesori de tango argentinian din Buenos Aires, Argentina si va debuta joi, 1 octombrie 2009, cu Milonga de Bienvenido – petrecere cu tango argentinian - locatia: Restaurantul Villa Rodizio, Str.Ion Luca Caragiale nr.32, orele 20.30.

Evenimentul cuprinde serate de tango argentinian (milonga), in cadrul carora pasionatii de tango argentinian din Bucuresti vor dansa spre incantarea privitorilor. Ĩn programul evenimentului vor fi incluse de asemenea si o serie de workshop-uri intensive de tango cu cei doi profesori argentinieni.

Punctul de maxim interes al evenimentului va fi sambata – 3 octombrie 2009, la Milonga organizata la orele 22.00 la Galeria Dalles, B-dul Nicolae Balcescu, Nr. 18, Sector 1 (intrarea prin Libraria Dalles), cand Pablo si Mariana vor sustine o demonstratie de tango argentinian.

Evenimentul se va incheia duminica – 4 octombrie 2009 in Galeria Dalles cu Milonga de Despedida, cu incepere de la orele 20.30.

Petrecerea de tango/milonga este destinata atat necunoscatorilor cat si cunoscatorilor tangoului argentinian. Milonga este un eveniment social, este petrecerea de tango care reuneste oameni din toate domeniile de activitate, iubitori de muzica de calitate, dans si atmosfera calda a unei seri in care se pot bucura de savurarea unui vin bun, in acorduri de muzica de tango, de frumusetea unui dans sau de primii pasi de tango dansati dupa cea dintai lectie de tango argentinian, fiind adresat atat necunoscatorilor, cat si cunoscatorilor genului.

Biletele pentru Milonga se vor putea achizitiona pe durata evenimentului, la intrarea in Galeria Dalles.

Pretul unui bilet: intre 20 - 30 Ron.

***

Despre Galeria DallesAmplasata in inima Bucurestilor, Galeria Dalles vorbeste despre un loc in care artele isi deschid drumurile, despre intalnirea culorii cu emotia scenei si ritmul seductiei in pasi de dans. La mezanin, „Cafeneua Galeriei Dalles", un bistro parizian, intr-un buzunar conect spatiului de expozitie, ofera parca imaginea dintr-o poveste prinsa intre un loft industrial sic si o mica librarie cotropita de carti („Bufetul de carte). Cafeneua este pentru discutii, „degustari" de carte, emotii si povestiri pentru prieteni…Despre Tangotangent

Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia si Gilbert Iscu. Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa ofere posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult.

TangoTangent a pus in scena impreuna cu Razvan Mazilu, primul spectacol romanesc de tango argentinian - Un Tango mas - care se joaca in prezent la Teatrul Odeon.