Bucuresti

Târg cu meșteri și bucate tradiționale

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Apartine de
Muzeul Taranului Roman
Vizualizari
354

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Târg cu meșteri și bucate tradiționale

Fundatia Kogaion 115 organizează Târg cu meşteri si produse tradiţionale, în perioada 8 – 10 mai 2015, în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

La târg vor expune meşteri populari și creatori de artă tradiţională din diferite zone ale ţării. Veţi fi aşteptaţi cu icoane pe lemn și pe sticlă, ţesături din Arad, costume populare autentice, covoare, obiecte din lemn pictat, ceramică de Corund, podoabe, săpunuri naturale şi plante medicinale.

Vizitatorilor li se va oferi ocazia unei călătorii culinare deosebite, putând alege după gust: brânzeturi, zacuscă şi murături, vin şi palincă, ghiudem tătărăsc şi cozonaci bucovineni, turtă dulce şi prăjituri de casă din Maramureş, dulceţuri, siropuri naturale şi miere.

În curtea din spate, iubitorii de antichităţi pot găsi obiectul mult dorit la colecţionarii de artă. Bucătarii sunt pregătiţi cu bucate proaspăt gătite: borş de peşte, saramură de crap, crochete și mititei din pește, mâncare de pui cu praz şi măsline, sarmale cu mămăliguţă sau fasole cu afumătură.