Bucuresti

Târg de Minunății

Detalii targ/expozitie

Telefon
0730101986
Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
The Pub - Universitatii
Vizualizari
1347

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 23 noiembrie 201411:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Duminică 29.03.2015, între 11:00 şi 19:00, la The Pub (Piaţa Universităţii, Bd. Regina Elisabeta nr. 9) are loc cea de-a VI-a ediţie a Târgului de Minunăţii organizat de Wonder Boutique şi The Pub!

Wonder Boutique organizează lunar unul din cele mai variate şi atipice târguri lunare de obiecte noi şi vintage din Bucureşti, adresându-se deopotrivă femeilor şi bărbaţilor de toate vârstele, celor pasionaţi de modă dar şi celor ce caută obiecte unice, de colecţie, sau decoraţiuni atipice.
Este conceput în jurul ideii că noi toţi avem diverse lucruri care nu ne mai vin, obiecte de care nu ne mai folosim, cărţi pe care le-am citit deja sau suveniruri pe care le-am părăsit prin vreun colţişor de casă, uitând că –în contextul potrivit- toate acestea pot fi micile comori ale altcuiva.

Nu vor fi însă numai lucruri reciclate ci şi câţiva artizani pricepuţi, gata să te surprinda cu creaţiile lor unicat şi să-ţi aducă zâmbetul pe buze cu preţurile promoţionale!
Experienţa de shopping va fi condimentată cu suprize şi cadouri pentru toate reprezentantele sexului frumos care se vor hotărî să ne treacă pragul!

Organizatoarele târgului îşi propun să-l transforme în locul acela frumos şi atipic unde te duci, însoţit de prietenii tăi, să-ţi cumperi ceva frumos fără să cheltuieşti o avere, să frunzăreşti o carte, să gusti ceva delicios şi să interacţionezi cu alţii ca tine.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta