Bucuresti

Targ de Paste la MNTR!

Târg de Paște la MNTR!

Detalii targ/expozitie

Telefon
0744860082
Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
764

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 8 aprilie 2015 - Vineri 10 aprilie 201510.00-18.00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Piața Țărănească și Meșter(Ești)! vă invită în săptămâna mare, din 8 pană în 10 aprilie 2015 laTârgul de Paștedin curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român.

Gospodari și gospodine pricepute vă așteaptă să vă umpleți mesele de sărbatoare cu bunătați specifice, facute cu mult drag și după rețete din vechime: Cozonaci Domnești și Cozonac Bujor, specialitățile de pâine de la Târgul Domnesc,pască moldovenească și muntenească, fel de fel de plăcinte și prăjituri de casă. Vom face cea mai mare pască, se vor găti la fața locului multe bunătați, se vor încondeia ouă după tehnici tradiționale.
Nu vor lipsi brânzeturile, preparatele din carne, fructele și legumele, verdețurile de primăvară, mierea, zacuștile, salatele, murăturile, dulcețurile și siropurile, ca la o piață țărănească autentică.

Zeci de meșteri populari și artizani vă așteaptă cu cadouri pentru cei dragi: decorațiuni specifice de Paște, sticlă și ceramică, lemn, bijuterii confectionate după tehnici specifice și din materiale diferite, starie țărănești de sărbătoare din cuferele bunicilor, dar și noi, confecționate si cusute de ultimii meșteri populari purtători de tradiție, fețe de masă și alte țesături, antichități țărănețsti și nu numai: mobilier din gospodăria țărănească, ceramică, obiecte din gospodărie, porțelanuri și multe altele.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta