Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Targ-usor de Craciun

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
683

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 22 decembrie 2009 

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Va invitam sa participati la al VI-lea eveniment Targ-usor, editie de Craciun, in data de 22 Decembrie, intre 12.00-20.00, la Cafeneaua Deja-Fu (bd.Ferdinand 53-55).

De asemenea, va solicitam sprijinul in vederea colectarii de jucarii sau alte obiecte destinate copiiilor defavorizati. Fiecare dintre dvs. este rugat sa participe la aceasta actiune de colectare cu orice ar putea face un copil sa zambeasca.

In plus, desi intrarea va fi libera pentru vizitatori, vom oferi un cadou simbolic in schimbul unei contributii banesti ce va avea aceeasi destinatie: copiii defavorizati.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/