Bucuresti

Targul cadourilor de Paste

Târgul cadourilor de Paște - Învie Tradiția

Detalii targ/expozitie

Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
250

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 11 aprilie 2022 - Vineri 15 aprilie 202210:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

În perioada 11 - 15 aprilie 2022, între orele 10:00 - 16:00, te așteptăm în showroom-ul Învie Tradiția din str. Mihai Eminescu nr. 142, sector 2, din București cu o selecție generoasă de produse, adunate din toate zonele țării, care pot constitui un cadou deosebit de Paște.

Când ne gândim la sărbătorile pascale, ne aducem aminte cu drag de copilărie și de tradițiile și obiceiurile poporului nostru. Din acest motiv, evenimentul denumit Târgul cadourilor de Paște,aduce vizitatorilor ocazia de a reda atmosfera prin articolele autentice pregătite.

Simbolul sărbătorii, ouăle roșii vor fi nelipsite, aici se remarcă o categorie de ouă îmbodobite, cunoscute sub numele de ouă încondeiate în Bucovina. Vei descoperi, de asemenea, vinuri, cozonaci și bunătăți tradiționale, propuneri de pachete și coșuri cadou dar și lumânări naturale, ștergare și ceramică autentică.

Învie Tradiția susține și încurajează meșteșugurile vechi de secole, născute la sat, care fac parte din bogățiile și patrimoniul cultural al României. Produsele expuse în cadrul târgului sunt procurate direct de la meșteșugarii locali, la prețuri corecte, pentru a le permite acestora să aibă acces spre o nouă zonă de desfacere.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta