Bucuresti

Targul de Mosi

Detalii targ/expozitie

Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
654

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 25 mai 2018 - Sambata 26 mai 201810:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Târgul de Moși de la Grădina cu Artiști, pe 25 – 26 mai, în Grădina Icoanei
Doar mâine nu e poimâine, adică 25 mai, când deschidem cel ce-al doilea Târg de Moși, în Parcul Grădina Icoanei, - Grădina cu Artiști. Programul acestei ediții este 10:00 – 20:00 iar intrarea la eveniment este liberă.
Mini festival urban cu iz de odinioară, Târgul de Moși readuce toate amintirile copilăriei, de când mergeam la bâlci alături de bunici, gustam primele fructe de sezon și vedeam circul.

Peste 50 de artiști și artizani, aleși pe sprânceană, ne aduc în Grădina Icoanei numai lucruri faine de probat, de degustat și de luat acasă. Cireșe și căpșune dulci și aromate. Turtă dulce delicioasă. Tricouri și încălțări pictate. Brățări din mărgele. Genți și espadrile croșetate. Decorațiuni din sticlă și metal. Șalvari. Ii. Haine împâslite.

Cercei colorați. Aranjamente florale. Dulciuri de casă. Cea mai bună înghețată din oraș. Cosmetice naturale. Agende handmade. Pandantive brodate. Accesorii din piele naturală. Legume de sezon. Cărți pentru copii.
Și peste 15 ateliere de creație, care mai de care mai interesante, îi vor ține ocupați atât pe cei mari, cât și pe cei mici, de dimineața până seara.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta