Bucuresti

Târgul lui Cireșar

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Apartine de
Muzeul Taranului Roman
Vizualizari
510

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Piața Țărănească Târgul lui Cireșar

Piața Țărănească organizează din 10 până în 12 iunie 2016, Târgul lui Cireșar. Producători cu produse naturale și produse tradițonale, meșteri vestiți, artizani și colecționari de antichități, tineri artiști și bucătari pricepuți, cu toții vă așteaptă de vineri până duminică, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, cu lucruri meșteșugite și bucate fel de fel. Accesul se face prin strada Monetăriei și intrarea este liberă.

Puteți târgui ii și țesături mai vechi și mai noi, icoane și obiecte din lemn și sticlă, plante de leac de pe plaiurile Dâmboviței, cosmetice naturale, mobilier țărănesc și obiecte vechi, podoabe și jucării realizate manual, obiecte croșetate sau podoabe din lână împâslită, bijuterii și vestimentație, obiecte din lemn folositoare unei gospodării. Meșterii și artizanii vor lucra la fața locului pentru a vă împărtăși din măiestria lor. Se va coase și împleti, se va ciopli, se va picta, și se vor lucra obiecte din piele și se vor realiza bijuterii și podoabe, după tehnici tradiționale și nu numai.

Mai găsiți de-ale gurii: prăjituri de casă și cofeturi, dulcețuri și siropuri, brânzeturi și afumături, miere și păstură, plăcinte fel de fel, fructe și legume proaspete, turtă dulce și covrigi, vin de Panciu și țuică bio de la Cuca, poale-n brâu și aliverci preparate pe loc, cozonaci domnești, ciocolată de casă și doboș, dar și mâncare gătită, cum îi stă bine unei piețe țărănești autentice. Din meniu: sărmăluțe cu varză nouă, gulaș cu carne de vită, fasole cu ciolan, borș de pește, frigănele cu carne de miel și legume.