Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Targul de Minunatii

Targul de Minunatii - Editia de 8 Martie

Detalii targ/expozitie

Telefon
0743075588
Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Apartine de
The Pub - Universitatii
Vizualizari
979

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 8 martie 201511:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Duminică 08.03.2015, între 11:00 şi 19:00, la The Pub (Piaţa Universităţii, Bd. Regina Elisabeta nr. 9) are loc cea de-a VI-a ediţie a Târgului de Minunăţii organizat de Wonder Boutique şi The Pub!

Wonder Boutique organizează lunar unul din cele mai variate şi atipice târguri lunare de obiecte noi şi vintage din Bucureşti, adresându-se deopotrivă femeilor şi bărbaţilor de toate vârstele, celor pasionaţi de modă dar şi celor ce caută obiecte unice, de colecţie, sau decoraţiuni atipice.

Este conceput în jurul ideii că noi toţi avem diverse lucruri care nu ne mai vin, obiecte de care nu ne mai folosim, cărţi pe care le-am citit deja sau suveniruri pe care le-am părăsit prin vreun colţişor de casă, uitând că –în contextul potrivit- toate acestea pot fi micile comori ale altcuiva.

Nu vor fi însă numai lucruri reciclate ci şi câţiva artizani pricepuţi, gata să te surprinda cu creaţiile lor unicat şi să-ţi aducă zâmbetul pe buze cu preţurile promoţionale! Experienţa de shopping va fi condimentată cu suprize şi cadouri pentru toate reprezentantele sexului frumos care se vor hotărî să ne treacă pragul!

Organizatoarele târgului îşi propun să-l transforme în locul acela frumos şi atipic unde te duci, însoţit de prietenii tăi, să-ţi cumperi ceva frumos fără să cheltuieşti o avere, să frunzăreşti o carte, să gusti ceva delicios şi să interacţionezi cu alţii ca tine.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro