Bucuresti

Targul Ofertelor Extrascolare

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
809

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 6 mai 2011 - Duminica 8 mai 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Incepand de vineri, 6 mai si pana duminica, 8 mai 2011, „Gaseste ce ti se potriveste" la TARGUL OFERTELOR EXTRASCOLARE, editia a III a, de la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

Vom promova activitatile extrascolare si modalitatile de petrecere a timpului liber de calitate. Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii se vor intalni cu reprezentantii diverselor cluburi sau companii de profil (scoli de dans, de canto si actorie, scoli si gradinite particulare & after school, cluburi sportive, centre de limbi straine, tabere).

In premiera li se ofera copiilor si parintilor din Romania posibilitatea de a alege dintre ofertele internationale ale scolilor de vara, in cadrul International Summer School Fair.

Targul va fi insotit de evenimente conexe: Profesorul Trasnit de la Fun Science va face demonstratii stiintifice in fiecare zi, copii vor lua pe loc lectii de florigami, pictura pe sticla si ceramica, vor invata sa confectioneze bijuterii, vor escalada panoul amplasat in fata Palatului Copiilor, vor juca tenis pe un teren special amenajat etc.