Bucuresti

Tavane extensibile, o soluție ieftină și bună pentru amenajările interioare

Tavane extensibile, o soluție ieftină și bună pentru amenajările interioare

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
779

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Încă destul de puțin folosite la noi în țară, diversele tipuri de tavane extensibile sunt utilizate pe scară largă de foarte mulți ani în Europa, dar și peste Ocean, în Statele Unite. Sub influența vestică în materie de proiecte de amenajări interioare folosind folii de acest tip, clienții românii au început și ei ca să accepte treptat ideea că a folosi plafoane false extensibile în sediile de firmă, magazine, unități de alimentație publică, centre spa și înfrumusețare, săli de fitness, inclusiv în imobilele rezidențiale, reprezintă o bună soluție, ieftină și de efect.

Ar fi fost și păcat ca să nu se întâmple așa, deoarece un plafon extensibil este modern, fiabil, necesită o întreținere redusă, costă puțin și, foarte important, în materie de design este extrem de ofertant, existând folii extensibile tip tavan într-o gamă foarte mare de modele, texturi, inclusiv cu imprimeuri personalizate după dorințele beneficiarilor.

Deloc de neglijat este și faptul că, în situația în care după o vreme proprietarii se plictisesc de un anumit model de tavan extensibil, îl pot schimba ușor cu altul, deoarece costul de achiziție al acestui element de modernizare a unui spațiu interior rezidențial sau de firmă, precum și timpul de instalare foarte mic, invită la aceste transformări menite să schimbe energia veche din spațiile respective.

Fiind o folie elastică extrem de rezistentă, ea poate găzdui orice tip de sistem de iluminare modern, echipament de ventilație sau alarmă de incendiu. Pentru proiectele de design interior deosebite, tavanele extensibile au calitatea că pot să fie aranjate după dorință, mulându-se pe diverse elemente constructive din încăpere. Variantele de tavane extensibile sunt numeroase, texturile pot ca să fie alese în funcție de necesități, chiar pot să fie combinate, dacă se dorește ceva cu adevărat spectaculos. Foliile au darul de a acoperi toate posibilele fisuri ale plafonului original, decolorările, petele de origini diverse, inclusiv diversele țevi și cabluri inestetice.

Spre deosebire de un tavan obișnuit, un plafon extensibil nu crapă, rămâne ca în prima zi în care a fost instalat.
Diferența de spațiu ce se păstrează la montaj între plafonul extensibil și cel original poate fi considerată un soi de pernă de aer, o izolație care are darul de a se constitui într-un mijloc de protecție suplimentară binevenit. Extrem de fiabile, au o garanție mare, ce depășește cu mult 10 ani. Sunt foarte ușor de curățat și, foarte important de precizat, nu sunt atacate de umiditate sau de coroziune. Este mare lucru că se astfel elimină 100% condensul, deci și igrasia, atât de vătămătoare pentru om.