Bucuresti

Te-ai muta dar iti mai trebuie niste bani? Vezi cum functioneaza un credit rapid

Te-ai muta dar iti mai trebuie niste bani? Vezi cum functioneaza un credit rapid

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 luni si 8 ore
Apartine de
SEO Power
Vizualizari
80

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In prezent, oamenilor le este din ce in ce mai greu sa isi gestioneze economiile si sa stranga suficiente fonduri pentru a-si satisface cele mai importante nevoi. Pentru persoanele care isi doresc sa se mute anul acesta poate fi dificil sa faca fata cheltuielilor neprevazute, care pot aparea in cazul oricarei probleme neasteptate. De cele mai multe ori, ca sa treaca cu bine peste fiecare situatie dificila, familiile apeleaza la creditele bancare, care le pot asigura simplu si rapid, sume considerabile de bani. Daca si tu te numeri printre cei care se pregatesc sa se mute si esti curios cum poti accesa un credit rapid, ai nimerit articolul perfect!

Care sunt conditiile de eligibilitate pentru un credit rapid?


Ca si in cazul oricarui alt credit, candidatii trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a primi imprumutul de care au nevoie. In cazul Creditului Rapid, cele mai importante cerinte pe care clientii trebuie sa le bifeze pentru a primi finantarea, nu sunt deloc dificile. In primul rand, fiecare candidat trebuie sa se incadreze in limita de varsta stabilita de IFN-ul ales, dar si sa aiba un venit lunar constant, chiar daca este vorba de PFA, pensie sau salariu. De asemenea, fiecare persoana care isi doreste ca solicitarea ei sa fie acceptata trebuie sa dispuna de un cont bancar, dar si de un card, care sa ii permita sa primeasca banii cat mai rapid.

De ce acte ai nevoie pentru a obtine un credit rapid?


Contrar asteptarilor pe care le au majoritatea persoanelor, procesul prin care acestea pot sa acceseze un credit rapid este mult mai simplu decat cel pe care trebuie sa il parcurga pentru a obtine produsele bancare clasice. Astfel, pentru solicitarea unui imprumut in cadrul IFN-urilor, nu este nevoie decat de prezentarea unei copii ca cartii de identitate si a dovezii faptului ca fiecare candidat este titularul unui cont bancar. Aceasta dovada poate fi un document specific eliberat de banca sau chiar o imagine extrasa din aplicatia de Internet banking, care vor trebui ulterior incarcate pe site-ul IFN-ului.

Vrei sa obtii un imprumut rapid? O oferta avantajoasa poti descoperi pe creditrapid.ro


In cazul in care un candidat indeplineste toate conditiile impuse de IFN, acesta poate obtine banii pe de care are nevoie prin intermediul unui imprumut. Un om poate accesa cel mult suma de 3000 de lei, pe care este obligat sa o ramburseze in maxim 30 de zile sau sume cuprinse intre 3.000 si 10.000 de lei, pe care trebuie sa le returneze in 5 rate la un interval de 14 zile.

Poti accesa o finantare cu dobanda de 0%?


Da, in cazul in care esti client nou, poti beneficia de o dobanda de numai 0,0001% la prima finantare HoraCredit. Totusi, incepand de la a doua finantare vei fi nevoit sa achiti dobanzile clasice pe care le percep IFN-urile.

Vrei sa te muti si nu stii de unde sa obtii banii de care ai nevoie? O oferta avantajoasa poti descoperi pe creditrapid.ro!


Costurile unei mutari pot fi cu adevarat coplesitoare. In cele mai multe cazuri, cei care se pregatesc sa isi schimbe locuinta, au parte de diferite probleme neasteptate care impiedica finalizarea intregului proces si care necesita sume de bani suplimentare. Daca te afli situ intr-o astfel de situatie, o oferta avantajoasa poti descoperi pe creditrapid.ro