Bucuresti

Te-ai săturat să plătești mult curierul? Vezi OkCurier, fără taxă de km suplimentari, ramburs sau retur

Te-ai săturat să plătești mult curierul? Vezi OkCurier, fără taxă de km suplimentari, ramburs sau retur

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 3 saptamani si 12 ore
Vizualizari
541

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fie că ești persoană fizică, juridică, deții o afacere ce implică trimiterea coletelor în mod regulat, OkCurier este serviciul ce nu numai că te va scapă de anumite probleme legate de livrare, dar scapi și de anumite taxe: retur, ramburs sau de kilometri suplimentari. OkCurier intermediază serviciile de curierat între firmele DPD/Cargus și client. Te-ai putea gândi care este avantajul de a apela la un intermediar, în locul curierului direct. Ei bine, mai jos descoperi toate avantajele pe care le ai din colaborarea cu aceștia.

Beneficiile colaborării cu OkCurier

Prin OkCurier ai parte de un preț mult mai bun datorită volumului de trimiteri. Spre exemplu, dacă plătești direct prin Cargus 25 de lei, la OkCurier vei plăti 18 lei. Poți să vezi aici oferta curierat national Cargus. Prețurile coletelor trimise prin intermediul OkCurier se încadrează între 13,45-15,13 lei + TVA, în funcție de numărul de colete per lună și de kg. Pentru colete ce depășesc 3 kg, se adaugă 0,84 lei + TVA, pentru fiecare kilogram suplimentar. Când vine vorba de taxe ai:

 • 0 lei taxă pentru km extra efectuați, indiferent de destinația de expediere a coletelor, în toată România și indiferent ce alegi între DPD/Cargus;
 • în cazul clienților neserioși, ce nu revendică coletele, nu mai ai de plătit returul coletului. Prin OkCurier returul este gratuit;
 • OkCurier nu percepe taxă pentru serviciul “Ramburs în cont colector”;
 • 0 lei plătiți pentru recântărire.

Coletele trebuie să aibă dimensiuni standard de 40x20x20:6000. Dacă dimensiunile sunt depășite, coletele se vor calcula volumetric. Dimensiunile se introduc la plasarea comenzii (lungime*lățime*înălțime) și astfel se va genera automat numărul de kg pentru a putea calcula și comunica pe loc transportul.

Ok Curier se poate integra cu toate platformele de e-commerce cum ar fi WooCommerce, Shopify, Gomag, PrestaShop, Magento, Opencart. Se pot integra inclusiv cu pachetomate, eMag MarketPlace, Doraly și Cel. Pentru deschiderea coletului eMag MarketPlace se percepe o taxă de 1,5 lei. Integrarea se poate realiza atât prin module dedicate, cât și prin API. Rambursul este trimis zilnic.

Mai multe avantaje de livrare

Prin OkCurier, firmă autorizată ANCOM, ai parte de servicii calitative, profesionale și de un preț corect. Coletul se livrează rapid, între 24-48 de ore și nu ai un minim de comenzi lunare, nici nu trebuie să plătești vreun abonament. Poți urmări coletele oricând prin tracking și poți să gestionezi totul din contul creat pe OkCurier. Pe o singură factură, poți trimite atât colete naționale, cât și internaționale și paleți. Vezi aici Oferta Curierat National DPD.

Încărcarea coletelor se face în fiecare zi, exceptând duminica și sărbătorile legale. În cazul trimiterii paleților există mașini disponibile dotate cu lift. Pentru colaborarea cu OkCurier trebuie să furnizezi următoarele:

 • contract completat și semnat;
 • copie CUI sau CI (în cazul contractului pe persoană fizică);
 • adresa de ridicare a coletelor (dacă este alta, față de cea din contract);
 • ce dorești să apară la ABW drept expeditor.

Ai parte de o echipă dedicată ce îți sta la dispoziție de luni până vineri în intervalul 9-18 pentru detalii suplimentare. Alege și tu să ai o colaborare eficientă și economică prin OkCurier și vei vedea diferența.

Contact:

0727480883
contact@okcurier.ro

Autor

 • 0Partener de afaceri

 • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
 • 0743243306