Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Te iubesc, dar nu pe tine

Detalii spectacol

Telefon
0727703703
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Teatrul Elisabeta
Vizualizari
1036

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 22 mai 202218:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Te iubesc, dar nu pe tine

Fiecare om căsătorit, bărbat sau femeie, se gândeşte uneori cum ar fi să încerce măcar o dată sexul cu altă persoană. Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice şi plăcere. Vlad o aduce acasă pe Sorina. Sorina este măritată. Dar este şi naiva şi prost informată, deoarece e convinsă că soţul său, pe numele lui Andrei, e plecat şi el în delegaţie.

Soţul însă este în dormitor cu amanta, Marina, ferm convins că soţia se află la mulţi kilometri departare. Abia când se întâlnesc şi încearcă să îşi ascundă amanţii prin casă începe comedia. Căci întotdeauna râdem de necazul altora. Şi când vedem pe scenă o situaţie prin care am trecut şi noi, parcă râdem şi mai tare.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/