Bucuresti

Team Guard

Team Guard Bucuresti

Detalii

Adresa
Bucuresti
Telefon
0213152184
Fax
0213100503
Social links
Categorie
Paza si protectie
Modificat
acum 8 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2929

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Team Guard Bucuresti

Team Guard este una din cele mai vechi companii private de securitate cu capital integral romanesc, fiind infintata in anul 1992. Experienta de aproape doua decenii, seriozitatea si serviciile de cea mai buna calitate fac din Team Guard o companie respectata cu un portofoliu stabil si reprezentativ.

Munca in echipa, asa cum indica si numele, efortul permanent si constant de a mentine calitatea la cele mai inalte standarde precum si organizarea activitatii folosind cea mai inalta tehnologie existenta pe piata fac ca sloganul nostru: "Securitatea dumneavoastra este preocuparea noastra!" sa ofere companiei o incredere deplina, confirmata prin activitatea prestata si testimonialele clientilor cu care colaboram de peste 10 ani.

Inca de la inceput, Team Guard a fost prezenta pe piata serviciilor de securitate acoperind intreg teritoriul Romaniei si oferind intreaga gama de servicii: * paza si protectie cu personal uman, * monitorizare si interventie rapida, * instalari sisteme tehnice (supraveghere video, sisteme de alarma antiefractie, control acces si avertizare incendiu).

Team Guard dispune de un centru de pregatire profesionala modern, cu formatori capabili sa instruiasca si sa perfectioneze intreg dispozitivul de paza si interventie ajuns astazi la un numar de peste 500 persoane.

In ultimii 18 ani de activitate, Team Guard a fost recompensata in numeroase randuri cu diplome de recunostinta din partea organelor de politie si a registrului comertului, obtinand locul 1 in sectorul 5 al capitalei pe anii 2007-2010. Acest fapt dovedeste o stransa colaborare cu organele de politie, respectarea riguroasa a legii 333/2003 si plata la timp si in totalitate a obligatiilor fiscale.

Ce ofera Team Guard?

Team Guard va ofera solutii moderne si complete pentru siguranta locuintei, familiei, afacerii sau institutiei pe care o detineti prin:

Servicii de paza cu personal uman (agenti de paza si garda de corp) pentru orice tip de obiectiv sau pentru evenimente;

Servicii de monitorizare a sistemelor de alarmare si interventie rapida in caz de efractie;

Servicii de instalare a sistemelor de alarma, supraveghere video cu inregistrare, control acces, interfonie - video interfonie si avertizare la incendiu;

Asigurarea transporturilor de valori banesti si obiecte de valoare cu autoturisme blindate si agenti inarmati special antrenati;

Monitorizarea permanenta a autovehiculelor dvs. prin GPS si monitorizare video a obiectivelor in dispecerat;

Cursuri de scolarizare si formare profesionala pentru agentii de paza;

Proiectare si consultanta in orice problema de securitate sau sisteme electronice de supraveghere si detectie;

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00